Tags

, , , , , , , , ,

dutch lettering

Dutch lettering lijstje voor december

December is de maand waarin we toch elke keer weer onszelf voorbij lopen. Of dat nou is omdat we zelf veel te willen of toch weer voldoen aan de verplichtingen van een ander… we doen het elk jaar weer. Zullen we het dit jaar eens anders doen? Iets meer aan onszelf, aan onze ontspanning en rust denken en daarmee gelijk met onze creativiteit bezig zijn. Ik wil je graag uitdagen om juist in die drukke decembermaand mee te doen met de #dutchlettering challenge. Al maanden zijn ze heel populair op sociale media, de maand challenges waarin je of elke dag een quote opschrijft, een vraag beantwoord of iets tekent. Ook Marijke van MarijkeTekent heeft hier op in gespeeld en heeft de Nederlandse versie van de vele hand lettering challenges bedacht.

Marijke kan je kennen van de mooie en leuke quotes die zij met mooi geschreven letters tot kaartjes omtovert. Ook geeft zij regelmatig workshops voor degenen die ook willen leren hand letteren. In deze eerder geschreven logjes geef ik je vast wat beginnerstips maar een workshop kan ook een mooi begin zijn! Vandaag vind je in dit logje natuurlijk het lijstje voor december wat je hier kan downloaden. Maar ik wil je vooral aanmoedigen om door mee te doen aan de challenge, jezelf wat meer tijd te gunnen! Doe mee en neem elke dag even een kwartiertje de tijd voor jezelf. Zet een kopje thee, leg je telefoon weg en pak je pennen! Het hoeft niet perfect he… Het gaat om het proces! Zo kies ik voor kleine labels zodat ik niet tien keer een niet A6je pak omdat ik weer eens scheef ga. Een potlood gebruiken en daarna overtrekken scheelt ook veel stress.

de eerste drie dagen

De eerste drie dagen op labeltjes getekend.

winactie

Ook Marijke moedigt je aan om mee te doen want ze geeft namelijk 2 x een set van tien kaarten weg! Wat je moet doen om deze kaarten te winnen?

de te winnen kaartjes

De te winnen kaartjes

Deel de foto van jouw creatie met de quote van dag 2 uit de challenge en tag daarin op Instagram #postfabriek en #dutchlettering en op Facebook @postfabriek en @marijketekent en wie weet win jij één van de twee setjes kaarten! In het logje van zondag maken we de winnaars bekend.

Liefs, Ruchama