Tags

, , , , ,

Kerstkaartjes kiezen

Bewust en met liefde kerstkaartjes kiezen

Schreef ik maandag nog dat ik dit jaar kerstbrieven in plaats van kerstkaarten ga sturen, schrijf ik vandaag een logje over het met aandacht en liefde kiezen van de kerstkaart die ik verstuur. Zo stuur ik de opvangouders van Lupa liever een kaartje omdat een brief in het Roemeens schrijven nou eenmaal iets lastiger is. Ik red me prima met Google Translate maar het voelt minder natuurlijk. Daarom kies ik juist voor hen een kaartje met zorg uit. Elk jaar stuur ik ze iets met een engeltje en dit jaar kies ik voor een papieren engelslingertje, gekocht op de kerstmarkt. Van hetzelfde Fairtrade merk kocht ik een geborduurde kerstkaart. Voor de honden stuur ik twee hondenkoekjes in de vorm van een engel mee. Zo hoef ik de boodschap die ik mee wil sturen niet zo uitgebreid te beschrijven omdat het al uit het poststuk straalt!

Ook voor deze kerstkaarten maak ik weer gebruik van de kerststickersets van Cavallini & Co die je bij MeerLeuks kan kopen. De kortingscode uit dit logje geldt nog t/m 31 december dus je kan nog shoppen met korting! De set met kerstmannen en sneeuwpoppen vind je hier en de stickers uit de Vintage stickerset vind je hier, beide voor €14,95 te koop.

bewust-kerstkaarten-kiezen-5

Fairtrade kaartje met engelslingertje

Bewust kiezen

Bewust kaartjes kiezen

Voor vriendin Lisette kon ik niet anders dan dit Pinguïnkaartje te kopen aangezien ze dol is op pinguïns en ja, daar kan geen kerstbrief tegen op. Gelukkig zit er in dit kaartje aardig wat ruimte om toch ons jaar te beschrijven want hoe persoonlijk het kaartje al is door haar lievelingsdier te kiezen, de met aandacht geschreven tekst maakt toch het kaartje!

Pinguïnkaartje met stickers gecombineerd

Pinguïnkaartje met stickers gecombineerd

stickerset

Leuke stickers uit een stickerset

Zo heb ik dus naast de kerstbrieven die ik dit jaar ga schrijven heel bewust voor twee kaartjes gekozen. Met liefde en zorg heb ik de kaartjes gekozen en geschreven. Want hoe mooi is het om het persoonlijk en vol aandacht te houden? Jezelf geen lamme hand bezorgen door tientallen dezelfde kaartjes te ondertekenen met de namen van het gezin maar bewust tien kaartjes bij die persoon in je gedachten te kiezen en deze met liefde vol te schrijven!

Liefs, Ruchama