Tags

, , ,

Afgelopen week deelde ik op Facebook al een foto van de geweldig leuke postzegels die in Maart uit komen maar in dit logje laat ik je bijna alle nieuwe postzegels zien. Kijk je mee?

NIEUWE UITGIFTEN VAN DE COLLECT-CLUB Voorjaar 2017

Zodra de nieuwe “Collect” (het digitale blad van de fijne webwinkel: PostNL Collect Club) in de mail verschijnt blader ik er doorheen tot ik zie waar ik blij van word: nieuwe uitgiftes! Soms moet je, zoals in dit geval, nog even geduld hebben maar de wetenschap dat er nieuwe postzegels aankomen maakt me altijd enorm blij. Ben je nog niet bekend met de PostNL Collect Club? Dit is het verkooppunt van alle postzegels die PostNL in het jaar uitgeeft. Bruna en het Postkantoor verkopen nog wel de een deel van de nieuwe uitgiften, maar bij de Collect Club kies je uit de meest mooie postzegels!

Speciale momenten
speciale momenten

Speciale momenten postzegels

Om maar gelijk te beginnen met deze leukerds! Op 27 maart 2017 komen deze gezellige ‘Speciale Momenten’ postzegels uit. Niet alleen de kleuren en het ontwerp is vrolijk, zelfs de vorm is leuk! Voor een velletje van 10 postzegels betaal je de reguliere prijs van €7,80. Hoewel we nog even moeten wachten voor ze uitkomen, kan je de postzegels al wel vast hier bestellen.

Fruit map van Janneke Brinkman
Fruit map

Map Fruit van Janneke Brinkman

Herinner je de prachtige bloemen en vlinder postzegels nog waar Janneke Brinkman ons vorig jaar zo blij mee maakte? 10 februari j.l. kwam er ook een fruitmap uit. In deze speciale map vind je vier vellen met ieder vijf verschillende postzegels. Je betaalt €24,- voor 20 postzegels en dit is inderdaad duurder dan je bent gewend. Deze postzegels zijn namelijk voor het Ouderenfonds ontworpen. Dit betekent dat er €8,40 ten goede komt van het Ouderenfonds!

Een van de vier vellen

Internationale postzegels
Nederlandse Kastelen

Nederlandse Kastelen

Hoewel het aanbod van mooie nationale postzegels veel groter is dan van de internationale postzegel komt er af en toe een mooie nieuwe postzegel bij. Zo ook dit vel met twee verschillende Nederlandse kastelen wat op 20 februari is uitgekomen! Je betaalt €13,30 voor een vel van 10 postzegels welke je goed kan gebruiken voor postcrossing!

Lentevogels
Lentevogels

Lentevogels

Was jij ook zo weg van de Wintervogel postzegels? Het velletje Lentevogels is nu ook te bestellen voor €7,80. Je kan hier ook al de map met vier seizoensvellen kopen.

100 jaar de Stijl
de Stijl

100 jaar de Stijl

“In 2017 is het honderd jaar geleden dat in Leiden het tijdschrift De Stijl werd opgericht, onder redactie van Theo van Doesburg. In dit blad publiceerden uiteenlopende kunstenaars, vormgevers en architecten hun vernieuwende ideeën. Het blad gaf zijn naam aan de beweging die de kunst in Nederland radicaal wilde hervormen en dat ook deed. Bekende leden van De Stijl waren Theo van Doesburg, Cornelis van Eesteren, Vilmos Huszár, Bart van der Leck, Piet Mondriaan, J.J.P. Oud, Gerrit Rietveld, Georges Vantongerloo en Jan Wils.”

Ook op dit vel moet je nog even wachten tot 27 Maart maar dan kan je wel weer mooie postzegels toevoegen aan je verzameling of op je enveloppen plakken! Het velt kost €7,80 en is alvast te bestellen.

Botanische Tuinen
Botanische Tuinen

Botanische Tuinen

Nog meer geduld moeten we hebben voor we dit prachtige vel postzegels kunnen kopen. Het komt pas uit op 24 April 2017 en is alvast te bestellen. Speciaal voor het jaar van de Botanische Tuinen is dit postzegelvel ontwerpen. Zie je de zegels al pronken op een mooie themapost?

Gratis bij je bestelling
gratis

Gratis bij je bestelling

Het leuke aan de Collect Club vind ik dat je er regelmatig een gratis velletje postzegels bij krijgt. Postzegels hebben wij natuurlijk nooit genoeg! Plaats je de komende tijd een bestelling dan krijg je dit leuke setje voorjaarsbloemen er bij. Niet alleen drie postzegels maar ook drie bijpassende kaarten!

SPECIAL SALE

Waar we de vorige keer FQStamps al tipten voor het kopen van oude uitgiften hebben we deze keer een soortgelijke tip, namelijk SpecialSale. Ook zij nemen oude collecties van PostNL juist graag in hun assortiment op. Sommige uitgiftes zijn uitverkocht maar het is de moeite waard om in de gaten te houden.

POSTZEGELS MET KORTING

Zijn de normale postzegels toch wat te duur voor jouw budget, neem dan eens een kijkje op postzegelsmetkorting.nl. Hier verkopen ze oude eurozegels die niet meer gedrukt worden maar nog wel geldig zijn. Zolang je omgerekend maar het huidige tarief op plakt. Bij je bestelling krijg je netjes een omreken overzichtje meegestuurd dus dat is erg simpel! Het leuke aan deze postzegels is dat je verschillende postzegels krijgt!

Dit waren weer de nieuwtjes voor deze keer!

Liefs, Ruchama