Tags

, , , , , , ,

Als ik producten tegen kom die én mijn smaak zijn én die iets met post te maken heb, kan ik het niet laten ze te kopen en natuurlijk ook met jullie te delen. Zo kwam het dat ik laatst een dagje meubels aan het winkelen was op een woonboulevard, toen ik tegen Zusss aan liep. Het merk kende ik al van een winkeltje bij mij in de buurt en ben ik altijd al verliefd op geweest. De natuurlijke kleuren gecombineerd met een stoere look en lieve teksten, dit merk is helemaal mijn ding. Mijn hart maakte dan ook een mini sprongetje toen ik kaartjes met een kopje thee zag in de kenmerkende stijl van Zusss! Ik kocht alledrie de soorten en stuurde ze direct naar drie lieve mensen die ook graag thee drinken.

De drie soorten kaarten met theezakjes van Zusss

Er zijn drie versies:
Een momentje voor jezelf – relax thee (smaak: rooibos/honing)
Speciaal voor jou een kopje thee – bijzondere thee (smaak: groene thee/citroen)
Kopje thee, je hebt het verdiend – geniet thee (smaak: zwarte thee/framboos)

Achterkant van het kaartje van Zusss met daarop voorgedrukt de tekst "Speciaal voor jou, omdat:"

Op de achterkant kun je je eigen tekst invullen

Het enkele kaartje is gemaakt van stevig karton en het theezakje zit erop geplakt. Op de achterkant staat de tekst “Speciaal voor jou, omdat:” en kun je de rest zelf aanvullen. Er zit een stevige enveloppe bij in dezelfde kleur, met op de voorkant regels voorgedrukt om het adres op te schrijven. Één nadeel: de enveloppe heeft geen plakrand en er zit ook geen sluitsticker bij. Je moet dus of de flap naar binnen vouwen of zelf een sticker, lijm of tape gebruiken om de enveloppe dicht te plakken! Een kaartje kost €2,95 p.s.

Kaart van Zusss met op de voorkant de tekst "speciaal voor jou een kopje thee" en een theezakje met zwarte visjes erop en in gele letters "bijzondere thee"

Kaart van Zusss met theezakje met “bijzondere thee”

Kaart met theezakje Relax thee van Zusss

Kaart met theezakje Relax thee van Zusss

Aan alle mensen die ik het kaartje met theezakje stuurde, vroeg ik om mij een foto te appen van hun kopje thee. Leuk om zo terug te zien waar het kaartje terecht is gekomen!

Nienke neemt een momentje voor zichzelf met een kopje thee van Zusss

Nienke neemt een momentje voor zichzelf met een kopje thee van Zusss

Nienke kreeg het relax-momentje, wat precies op een mooi moment kwam. In een drukke dag waarin ze veel aan haar hoofd had, stuurde ze mij deze foto en vertelde dat ze nú even een momentje voor zichzelf nam heerlijk buiten in het zonnetje.

Mijn moeder maakte van de foto van het thee-momentje een kaartje en stuurde me dat op per post met een beschrijving van haar moment met Zusss

Mijn moeder maakte van de foto van het thee-momentje een kaartje en stuurde me dat op per post met een beschrijving van haar moment met Zusss

Mijn moeder stuurde me het momentje per post op! Ze schreef:
“Ik kom thuis en vind op de deurmat een brief van Kim, van jou. Vlak voor ik de sleutel in het slot doe heb ik besloten om woensdagochtend, vandaag, een brief naar Kim te sturen en twee kaarten te maken. Voor N. en O. ’s Avonds pak ik mijn thee moment. Mijn brief schrijf ik woensdagochtend, buiten in de zon. Voordat ik begin, geniet ik van de zon, luister en hou de vogels en voel mij helemaal voldaan, tevreden en gelukkig. Dankje Kim voor jouw bijdrage aan mijn perfecte moment.”

Het derde theezakje is nog niet benut, dus daar kan ik geen foto van delen, maar ook díe heeft vast voor een fijn momentje gezorgd!

Wil je de kaartjes kopen? Op de website van Zusss kun je hun verkooppunten vinden, maar ook winkelen in hun eigen webshop. Naast deze kaartjes hebben ze nog allerlei andere ansichtkaarten, maar ook bijv. houten kaartjes. Zeker de moeite waard om eens te bekijken dus!

Meer bijzondere theezakjes? Lees onze eerdere blogs vol met tips!

Liefs,
Kim