Tags

,

Een brief voor onze lezers! Als je op deze foto klikt, zie je een grotere versie van de brief waarbij je ook kan inzoomen.

Nu jullie de uitwisseling van alle dierbare poststukken tussen ons drietjes hebben gezien, is het in het einde van deze blog-serie tijd om júllie te gaan prikkelen zelf aan de slag te gaan. Je kunt namelijk een gewéldige prijs winnen zo vlak voor de zomervakantie aanbreekt!

Je kunt een pakket winnen met bijna alle spulletjes die wij in de afgelopen week voor onze poststukken gebruikt hebben! Het pakket heeft een waarde van €75,-! Heb jij nu echter je oog laten vallen op héle andere spulletjes van Meerleuks, dan kun je óók de keuze maken een cadeaubon twv €75,- te winnen.

Deze geweldige spulletjes kun je winnen!

De volgende spulletjes zitten in het pakket:

Hoe doe ik mee?

  1. Plaats een bestelling bij Meerleuks.nl, er zit geen minimumbedrag aan dus álles kan!
  2. Geef in het vakje “opmerkingen” in het bestelproces aan of je kans wilt maken op het prijzenpakket of op de waardebon.
  3. Laat in een reactie op deze blog weten dat je mee doet

Je kunt tot en met maandag 10 juli een bestelling plaatsen, op dinsdag 11 juli maken we de gelukkige winnaar bekend! Ben je nou zó enthousiast geworden van onze blogreeks dat je dit weekend al een bestelling bij MeerLeuks hebt geplaatst? Als je ons een mailtje stuurt met je gegevens, zorgen wij ervoor dat je gewoon mee loot voor deze fantastische prijs! Wil je op de hoogte blijven van al het leuks bij MeerLeuks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg Anita op Facebook!

De winactie is gewonnen door Daisy Mooij, zij koos voor de waardebon! Daisy je krijgt een mailtje van Anita! Heel veel plezier met het uitzoeken van leuke spulletjes

Lieve groetjes,

Ruchama, Kim en Nienke