Tags

, ,

Hoi lieve lezer!

Weet jij al wat je deze zomer gaat doen? Ga je op vakantie? Of heb je andere leuke plannen? Wij nemen alle drie vakantie om ons met volle aandacht op andere dingen te kunnen richten. Kim heeft de sleutel van haar nieuwe huis gekregen en gaat van Zeeland naar Zuid Holland verhuizen. Ruchama heeft zich ingeschreven voor twee workshops: een workshop op de hondenschool met haar jongste hondje Cody en de eerste meeting van Café Analog. Nienke gaat zich inzetten voor een hele mooie stichting. Daarnaast hopen we alle drie veel van de zon te genieten en op harts-tocht te gaan om ons op te laden en nieuwe inspiratie te vinden. Het duurt daarom eventjes voordat je weer verse blogs op onze Postfabriek vindt. Maar wist je dat we inmiddels al bijna 500 (!!!) blogs hebben geschreven? Misschien is onze vakantie een mooie aanleiding om onze oudere blogjes te bekijken en je daardoor opnieuw te laten inspireren!

Zoek je leuke ideetjes voor je vakantiekaartjes?

Blijf je thuis en zorg je voor de plantjes van een vriendin? Dan is dat een perfecte gelegenheid om post ín huis te bezorgen!

Ook kan je aan de rechterkant van je computerscherm een menuutje uitklappen met allemaal verschillende categorieën. Of je klikt op een tag die je aanspreekt in de tagwolk eronder. Dan krijg je alle blogjes over dat onderwerp te zien. En kan je ons echt niet missen? In onze blog-vakantie plaatsen we vast wel af en toe een berichtje op onze Facebook-pagina. Kom je ons daar volgen?

Voordat we onze vakantie beginnen willen we jullie nogmaals bedanken voor alle lieve reacties op onze blogs over postbeleving én de gelukkige winnaar van de win-actie bekend maken. De winactie is gewonnen door Daisy Mooij, zij koos voor de waardebon! Daisy je krijgt een mailtje van Anita! Heel veel plezier met het uitzoeken van leuke spulletjes.

Fijne zomer en tot gauw allemaal!

Heel veel liefs,

Ruchama, Kim en Nienke