Tags

, , ,

HIEPERDEPIEP HOERA! Vandaag is Astrid van Cardcetera jarig. We zijn al jaren fan van haar webshop omdat het één van de weinige is die niet op wenskaarten, maar vooral op ansichtkaarten gericht is. Voor elke gelegenheid is er wel een kaartje te vinden! Één van de collecties die Cardcetera zelf heeft uitgebracht, Dutch Connection, zal echter van eigenaar gaan wisselen en vanaf 31 oktober te krijgen zijn bij snailmailshop (die trouwens óók weer een nieuwe eigenaar heeft gevonden in Sharon) Om ál dit leuks te vieren mogen we de héle lijn van de Dutch Connection collectie weggeven aan een gelukkige winnaar, dat zijn maar liefst twintig ansichtkaarten. Perfect voor bijv. Postcrossing! En dan is de pret nog altijd niet voorbij, want ter gelegenheid van de verjaardag van Astrid is er ook nog een kortingscode geldig in de gehele webshop van Cardcetera. Nu wil je natuurlijk heel gauw nog véél meer weten over dit alles, dus lees gauw verder!

Dutch Connection collectie van Cardcetera gaat over naar Snailmailshop

Dutch Connection collectie van Cardcetera gaat over naar Snailmailshop

Van Cardcetera naar Snailmailshop

Astrid is de eigenaar van Cardcetera en de Snailmailshop is tegenwoordig in handen van Sharon. Astrid en Sharon hebben een bijzonder contact met elkaar van waaruit zij blog vriendinnen zijn geworden. Het blijft echter niet bij een vriendschap, want de collectie van Dutch Connection die Astrid is begonnen in 2015 zal vanaf 31 oktober te verkrijgen zijn in de Snailmailshop. Sharon is van plan om al in het nieuwe jaar nieuwe kaarten te gaan uitbrengen binnen de collectie, dus hou het in de gaten!

Dutch Connection

Ben je al bekend met Postcrossing? Zo ja, dan heb je misschien ook wel eens moeite om originele kaarten te vinden die tóch representatief zijn voor Nederland. Daar biedt de Dutch Connection kaartenserie een oplossing voor! Denk aan kaartjes van een stroopwafel op een kop thee tot fietsen tot grachtenpanden.

Ook de achterkant van de collectie is helemaal in stijl met een Delfts Blauw ontwerp. Natuurlijk zijn de kaartjes ook al heel leuk als je niet aan Postcrossing doet, maar post maakt met een Hollands thema of naar een bekende in het buitenland iets wil sturen, of gewóón, zomaar!

Ook de achterkant heeft een echt Nederlands sfeertje

Leuk te combineren met Nederlandse postzegels

Hoe doe je mee?

  • Laat in een reactie of per mail weten wat voor typisch Nederlands tafereel jij graag terug zou willen zien op de nieuwste kaarten voor de Dutch Connection.
  • Laat een geldig mailadres achter bij je reactie zodat we contact met je op kunnen nemen mocht je de winnaar zijn.
  • Reageren kan tot zondag 29 oktober 18:00!

Kortingscode

Astrid wordt 39 jaar en daarom krijg je 39 uur korting op álle kaarten in de webshop van Cardcetera. Plaats een bestelling en voer de code hoera39 in bij het kortingscodeveld en dan krijgen je tussen 25 oktober 00:01 en 26 oktober 15:00 maar liefst 20% korting!

Om Astrid persoonlijk te feliciteren of op de hoogte te blijven van toekomstige kortingscodes kun je terecht op haar Facebook pagina.

Ik ga mijn kopje thee opdrinken. Succes!

Liefs,
Kim

Edit: de winactie is gesloten! De kaartenset is gewonnen door Mieke. Van harte gefeliciteerd Mieke!