Tags

, , , , ,

Noah, mijn prachtige zoontje, is 18 oktober zes jaar geworden. De verhuizing afgelopen zomer betekende voor hem ook een nieuwe school en dus nieuwe vriendjes maken. Al weken van tevoren verheugde hij zich op zijn kinderfeestje met kindjes uit zijn níeuwe klas. Juist bij een kinderfeestje is het gebruikelijk om uitnodigingen uit te delen, dus ik was al op jacht geweest in allerlei winkels. Helaas kwam ik niet verder dan uitnodigingen van Bumba, Kabouter Plop of Frozen. Allemaal zó niet Noah en zó niet ons. En precies op dát moment vroeg kaartenhuis.nl of ik hun service niet eens uit wilde proberen en daarover een blog wilde schrijven. Perfecte kans dus om dat inderdaad te doen!

Op Kaartenhuis kun je uitnodigingen vinden voor allerlei verschillende gelegenheden: een trouwerij, een babyshower, een verjaardag, tuinfeest, housewarming of zomaar een feestje. Om er eentje te vinden geschikt voor het kinderfeestje heb ik eerst eens flink rondgesnuffeld. Om een idee te geven van de vele mogelijkheden, zette ik een paar opties in een collage:

Een kaart is te bestellen vanaf €0,35 cent per stuk bij een afname van 50 kaarten, maar bestel je er 10 betaal je alsnog maar €0,45 per kaart! Zodra je een kaart aanklikt krijg je de optie om deze te personaliseren met foto’s, soms aan te passen tekst of tekstballonnen die je zelf nog toe kunt voegen in allerlei lettertypes en kleuren.

Voor Noah zijn kinderfeestje personaliseerde ik een vrolijke waterverfkaart met ballonnen door zijn eigen naam erop te plaatsen en het lettertype aan te passen. Het bestelproces gaat supersnel, zodra je een kaart aanklikt kun je hem bewerken en voor je het weet heb je afgerekend en liggen ze de volgende dag al bij je in de bus! Ik bestelde een setje van 10 kaarten. De kaarten werden geleverd in een stevige, kartonnen enveloppe. De kaarten bleken van een hele goede kwaliteit, wel zo prettig! In het bestelproces kun je ook je tekst op de achterkant alvast schrijven.Omdat we de uitnodigingen zelf zouden uitdelen hoefden ze niet geadresseerd. Zo ging Noah zelf aan de slag om ze nog te versieren, iets wat hij vol enthousiasme en met opperste concentratie deed.

Noah is druk bezig zijn uitnodigingen te versieren en de namen van de kindjes er zelf op te schrijven

Alle uitnodigingen zijn versierd en kunnen uitgedeeld worden op school

De uitnodigingen én het kinderfeestje waren een groot succes. Natuurlijk maakten we volop foto’s tijdens het feestje en het leek me leuk om alle kinderen die er waren nog te bedanken met een kaartje met daarop een groepsfoto, een kaartje wat we dan wél via de post zouden versturen! Bij deze set kaarten bestelde ik een velletje postzegels mee en daarin het enige nadeel: het velletje dat mee kwam was gevuld met zegels van onze koning, toch een beetje de meest saaie keuze! Een volgende keer zou ik de postzegels dan ook apart aanschaffen, maar dat ze mee te bestellen zijn is wel een fijne service!

De fotokaarten geleverd in stevige enveloppe met velletje postzegels erbij

Het beviel mij in elk geval supergoed om via deze weg voor uitnodigingen te zorgen, vooral omdat het feestje zelf al zoveel voorbereiding en creativiteit vroeg dat een stukje gemak op dit vlak helemaal niet verkeerd was. Volgend jaar zal ik de uitnodigingen ook weer via Kaartenhuis bestellen verwacht ik, gezien de prijs dit ook al erg aantrekkelijk maakt.

Heb jij er al eens besteld of ga je toch liever naar een ander adresje?

Liefs,
Kim