Tags

, , ,

Op dag vier van de adventskalender hebben we een héle leuke winactie voor de creatievelingen onder ons, mogelijk gemaakt door Anita van Meer Leuks. Er is een mega prijs beschikbaar vol producten van Cavallini & Co!

Meerleuks

Al sinds het begin van Meer Leuks bestellen wij er graag producten. Op het gebied van post is er werkelijk van álles te krijgen in de categorie Postpapierenzo, denk aan masking tape, briefpapier, stempels, blanco kaarten en nog véél meer. Wist je dat je op de website van Meer Leuks ook een oproepje kunt plaatsen voor iemand om post mee uit te wisselen? Als je ergens hulp of advies bij nodig hebt, staat Anita je altijd vriendelijk te woord. Bestellingen worden leuk verpakt met een persoonlijk kaartje en gaan altijd heel snel op de bus.

Win een groot prijzenpakket van Cavallini & Co

In samenwerking met Meer Leuks mogen we jullie een leuke winactie aanbieden waarbij een prachtig prijzenpakket van Cavallini & Co ter waarde van €60,75 te winnen is.

Win deze geweldige Cavalini & Co producten beschikbaar gesteld door Meer Leuks!

Je kunt een pakket winnen met de volgende prijzen:
Sticky notes New York 
Birds gift tags
Stickerset vintage maps
Petite parcel set French ephemera
18 Paris eiffel tower postcards

Stuur Anita een kerstkaart en win

Stuur een kerstkaart naar Anita van Meer Leuks op het volgende adres:

Meer Leuks
t.a.v. Anita Mulder
Hendrik de Vroomestraat 18
8331 CJ Steenwijk

Alle kaarten die binnen zijn bij Anita vóór 18 december dingen mee naar de prijs. Anita kiest uit alle kaartjes die zij krijgt de leukste inzending! Op 18 december laten wij de leukste inzendingen zien in de adventskalender en maken de winnaar bekend!

Let op: zorg dat we contact met je kunnen opnemen als je wint! Doe dat door een mailadres op je kaartje te zetten zodat we je kunnen mailen voor je adres óf stuur direct je postadres mee met het kaartje. We vinden het leuk als je in een comment hier laat weten dat je mee doet, maar dit is geen voorwaarde.


We zijn súper benieuwd wat jullie met alle creativiteit er van gaan maken!

Succes!

Liefs,
Kim