Tags

, , , , , ,

Voor de adventskalender schrijven we niet alleen logjes en organiseren we de winacties, ook zetten we de te winnen producten mooi op de foto. Wat een geluk dat ik juist de producten op de foto mag zetten want oh ik heb zo’n liefde voor schrijf- en papierwaren! Volg je ons al langer dan weet je dat we fan zijn van de webshop Scrittura Elegante met hun klassieke stijl qua post producten. We zijn dan ook verheugd om te laten zien wat jullie vandaag kunnen laten winnen.

Voor we je dol maken met de te winnen prijs eerst wat meer over Scrittura Elegante, hét adres als je een cadeautje voor jezelf of voor een andere postliefhebber zoekt. In de webshop vind je namelijk verschillende soorten pennen (de één nog mooier dan de ander!) en alles wat je daar bij nodig kan hebben zoals inkt, nibs en etuis, het mooiste papier om op te schrijven en andere producten als lakstempels die je post helemaal af maken. Het zijn schrijfwaren van een wat duurder segment, maar dan heb je ook iets wat er echt prachtig uitziet en van goede kwaliteit is. Daarbij is de service elke keer weer fijn. Petra denkt graag met je mee en geeft je advies over wat je zoekt. Zo zocht ik zelf dé kleur rood en maakte ze gewoon even een rijtje inkt swatches. Hoe fijn!

 

 

 

prijs

De door Scrittura Elegante beschikbaar gestelde prijs. 

Brassoti

Informatie over het merk Bortoletti en de handgemaakte pen.

Met een webshop vol prachtige producten viel het voor Petra niet mee om te kiezen wat ze in dit vakje weg zou willen geven aan één van onze lezers. Uiteindelijk heeft ze gekozen voor een veren kroontjespen t.w.v. €45,- van het Italiaanse merk Bortoletti, die wordt verzonden in een stevige bewaardoos.

Al als jong meisje was ik verliefd op de magie van het schrijven met kroontjespen. Vooral als er zo’n práchtige veer aan vast zit. Bij het openen van het doosje kraamde ik dan met hartjes uit mijn ogen en al een langgerekte ‘Ooooh!’ uit te kramen. De kleur blauw van de veer is zó mooi! Op de pen zit een prachtig detail en de nibs (penpunten) zijn verwisselbaar. Een leuk detail is dat de nibs vintage zijn, Bortoletti knapt de nibs op zodat ze hergebruikt kunnen worden. Bij de pen krijg je een potje inkt geleverd waardoor je gelijk aan de slag kan. Bortoletti staat voor ambachtelijke hoge kwaliteit handgemaakte schrijfwaren. Het bedrijf gebruikt hoogwaardige materialen zoals brons legeringen en Murano glas.

detail

Een prachtig detail op de pen

extra nib

een extra vintage nib om te wisselen

blauwe inkt

een potje blauwe inkt

kroontjespen

De prachtige kroontjespen

Hoe doe je mee?

Om kans te maken op de prachtige pen vinden we het leuk als je Scrittura Elegante gaat volgen op Facebook en/of Instagram. Daarnaast zijn we benieuwd naar het antwoord op de volgende vraag: welke herinnering of wens zou jij met deze veren pen willen vastleggen op papier? 

Vul bij je antwoord bij de reacties een geldig e-mailadres in (dit is alleen voor ons zichtbaar), zodat we je kunnen bereiken mocht je de winnaar zijn.

Je kunt mee doen t/m 16 december. Op 17 december, ’s ochtends vroeg komt er nóg een winactie van Scrittura Egelante online en bovenaan dat logje kan je lezen of je de veren kroontjespen hebt gewonnen.

Liefs, Ruchama