Tags

, , , ,

Ben je nog op zoek naar leuke cadeautjes voor iemand? Of wil je vooral jezelf weer eens verwennen met een heleboel nieuwe spulletjes om post mee te maken? En ben (of word je na dit blog) fan van Cavallini & Co? Plaats dan héél snel een bestelling bij Meerleuks.nl en maak kans op één van de drie prijzenpakketten ter waarde van ruim 30 euro vól met Cavallini & Co kerstspullen. Ruchama en Kim probeerden al éven voor je uit of het nu echt zulk fijn spul is en ja, dat is het! Bekijk hieronder wat wij er mee maakten en lees helemaal onderaan de blog wat je moet doen om te kunnen winnen.

Ruchama – Petit Parcel Christmas birds set

Wie mij echt kent weet dat ik eigenlijk maar weinig met kerst producten heb of eerlijk gezegd, weinig met kerstillustraties had. Het is dan ook door MeerLeuks en één van mijn absoluut favoriete merken Cavallini & Co dat ik kerstillustraties ben gaan waarderen. De sets van Cavallini & Co zijn simpelweg zó mooi en prachtig met elkaar te combineren. Het zijn niet alleen de tekeningen maar ook het soort papier wat dit merk altijd gebruikt. De stickers zijn mooi stevig en mat terwijl de zakjes van een glad en beetje doorzichtig papier zijn.

Dat je er cadeautjes mee in kan pakken spreekt voor zich en door de labels bij het papier maak je je kadootje helemaal af. Zelf gebruik ik dit soort papier liever voor post of tegenwoordig zelfs in mijn journal. Speciaal voor jullie ben ik er mee aan de slag gegaan en heb een inmiddels wel bekend passe-partout kaartje gemaakt. Een techniek die ik graag gebruik voor een illustratie die er uit mag springen. De gouden tape is van MT en wordt ook in de shop verkocht. Van een zakje maak je makkelijk en snel een mooie envelop. Door hem in een wenskaartzakje te stoppen en er gouden tape op te plakken kan ik het adres van de ontvanger er duidelijk op schrijven. En het leuke? Eén van jullie kan hem winnen, hier lees je hoe.

zakje

Van zakje naar kaartje

Cavallini & Co

Themapost van het Cavallini & Co setje

journal

Het papier in mijn journal

Plaatjes uit de zakjes geknipt

Kim – een heleboel Cavallini & Co

Wat is Cavallini & Co toch een fijn merk. Ze maken prachtige illustraties en verwerken die in kwalitatief hoogwaardige producten zoals stickers, tags, posters, cadeaupapier, stempels, tape en meer. Voor Kerst is er echt van álles te krijgen en ik mocht met wat fijne setjes aan de slag. Zo kreeg ook ik de Christmas Birds Petit Parcel set, maar ook de Vintage Christmas Gift Tags en een aantal velletjes uit de Vintage Christmas Stickers set. Ik combineerde alles met elkaar.

Meestal ben ik in december zo druk met de adventskalender en alle andere dingen rondom de feestdagen dat ik er niet aan toe kom om zelf kerstkaartjes te maken. Deze spulletjes waren een leuke uitdaging om dit toch eens te proberen. Nu merk ik wel dat het echte frummelen met papiertjes niet zo aan mij besteed is, ik werk graag wat slordiger en intuïtief. Ik vond het dus best even zoeken hoe ik trouw bleef aan mijn eigen stijl met de bijna te mooie spulletjes van Cavallini & Co. Ik heb daarom wat simpele opties uitgewerkt, waardoor ik mijn eigen recht toe recht aan stijl trouw kon blijven.

Met glitters maakte ik een “slinger” over het kaartje heen, waaraan ik één gift tag als kerstbal en één sticker als kerstbal hing. Ik maakte een gaatje in de kaart waar ik het touwtje van de gift tag doorheen heb gehaald, zodat ik deze netjes weg kon werken. Met een smal strookje groene masking tape maakte ik het kaartje af.

Kerstkaartje van Cavallini & Co materialen

Met een vel inpakpapier bekleedde ik een kraft kaartje. De hoekjes knipte ik rond af. Uit het papier knipte ik de kerstman in het rondje extra uit en met een 3D sticker liet ik die wat extra naar voren komen. Ik plakte er een sticker op met “Christmas Greetings”. Een simpele kraft enveloppe met een mooie ronde sluitsticker past mooi bij het kaartje.

De zakjes uit de Petit Parcel set vond ik al zo mooi, dat ik het zonde vond deze te verknippen. Ik plakte daarom een zakje rechtstreeks op een kaartje en verstopte in het zakje een label met daarop mijn kerstboodschap.

Kerstkaartje gemaakt met spullen van Cavallini & Co

Tot slot sneed ik met behulp van een passer een rondje uit een kaart om daar een ronde gift tag precies in te hangen met behulp van stukjes masking tape. Met glitters op de tape én langs het randje van het rondje gaf ik de kaart nog een feestelijke tintje mee.

Nu is het jouw beurt! Kijk gauw hoe je mee kunt doen om kans te maken op je eigen Cavallini & Co spulletjes!

Winactie

Benieuwd wat je vandaag kan winnen? Van Anita mogen we niet één maar drie pakketten met daarin de sets die je hierboven hebt kunnen bewonderen weggeven! Elk pakket heeft een waarde van €31,85 en bevat de volgende drie sets:

Hoe doe je mee?

  • Plaats een bestelling bij Meer Leuks 
  • Zet in het opmerkingen veld tijdens het bestelproces dat je mee doet aan de winactie van de Postfabriek
  • 18 december is de laatste dag waarop je mee kunt doen aan de winactie, op 19 december kiest Anita van Meer Leuks een winnaar!

Succes en liefs,
Ruchama & Kim