Tags

, , , ,

De feestdagen zijn voor iedereen een andere beleving. Sommige mensen kijken er ontzettend naar uit, andere mensen hebben er niet zoveel mee (hai Nienke!) en voor weer anderen zijn het soms moeilijke dagen door het gemis van een dierbare of andere omstandigheden. In elk geval is het einde van het jaar een periode die bij iedereen wel gevoelens oproept.

Decembermaand

Zelf heb ik hele warme herinneringen aan de kerstdagen, omdat we dan als gezin altijd met z’n viertjes waren en ik die gezelligheid heerlijk vond. Nadat mijn ouders uit elkaar gingen, waren de kerstdagen juist een tijd waarin ik daar altijd weer naar verlangde. Inmiddels heb ik zelf een gezin, waardoor ik er nu met hen iets fijns van kan maken. Toch is er in December altijd weer een moment waarop ik denk “Waarom voel me nou toch zo raar?” om me dan te beseffen dat dat gevoel elke December weer even terug komt. Helemaal niet erg, want al die fijne én minder fijne momenten horen bij mijn leven. Het doet me wel altijd beseffen dat iedereen zo wel zijn eigen gevoelens heeft bij de decembermaand en hoe mooi is het om daar een beetje extra aandacht aan te kunnen schenken bij iemand? Door niet zomaar een kaartje te sturen, maar bijvoorbeeld… een hele slinger?

5×2 wensvlaggetjes van Koperberg Arts & Crafts

Enige tijd terug schreef ik al eens over de prachtige wensvlaggetjes van Koperberg Arts & Crafts. Ze zijn er in allerlei thema’s waaronder ook de thema’s licht en vrede. Op de vlaggetjes staan mooie afbeeldingen en teksten passend bij het thema. Er zit een velletje handgeschept papier bij om je boodschap op te schrijven en in de bijpassende enveloppe kun je het geheel verzenden. Ik vind het een mooie manier om een aantal mensen nét dat beetje extra te sturen. En, vandaag hebben jullie de kans om één van de vijf setjes met vlaggetjes te winnen! In een set vindt je de post vlaggetjes (incl. papier en enveloppe) met thema licht en met thema vrede, je kunt dus twee mensen verblijden met een slinger (of er stiekem zelf eentje ophangen natuurlijk). Lees gauw verder hoe je mee kunt doen!

Hoe werkt de winactie?

  • Laat in een reactie onderaan deze blog weten wie jij vrede en/of licht toe wenst deze feestdagen (of álle dagen van het jaar) en waarom.
  • Vul een geldig mailadres in bij je reactie (alleen voor ons zichtbaar!), zodat we je kunnen mailen als je één van de winnaars bent.
  • Je kunt meedoen tot donderdagavond 14 december 20:30!
  • Winnaars krijgen per mail bericht en zullen onderaan deze blog genoemd worden. Over de uitslag van de winactie wordt niet gecorrespondeerd.

Veel plezier én succes!

Liefs,
Kim

PS Heb je niet gewonnen, maar wil je toch graag de vlaggetjes hebben? Je kunt ze kopen bij de zinnigezaak.nl  

Edit: de winactie is gesloten en de winnaars zijn Nely, Tuttebollekakkie, Anne, Nienke & Danielle