Tags

, ,

Voor we over gaan op de orde van de dag (Kim, haar leuke blogje!), kom ik (Ruchama) even wat leuks vertellen! Gisteren kon je namelijk in het blogje van Nienke al lezen dat Nienke Driesse met de kerstkaartenactie het Cavallini & Co pakket heeft gewonnen. Echter waren er eerder die week drie andere Cavallini & Co pakketten te winnen door een bestelling te plaatsen. Monique Tukker is de eerste en enige winnares van deze actie. Aangezien er verder geen bestellingen zijn geplaatst blijven er twee prachtige pakketten over wat eigenlijk wel goed uitkomt. Want bij het kiezen van de winnaar van de kaartenactie is er lang getwijfeld. Daar waren zoveel leuke inzendingen! Anita heeft dus besloten twee inzendingen met de andere twee pakketten blij te maken! Marloes Landman en Esther Heddes, willen jullie Anita een mailtje sturen als Anita jullie adres nog niet heeft? Anita stuurt de pakketten naar jullie op. Hieronder nog even ter inspiratie de mooie inzendingen van Marloes en Esther!

Een klein tafereeltje in een luciferdoosje!

En een mooie collage kaart!

Voor alle winnaressen: heel veel plezier met de prachtige Cavallini & Co sets! En dan gaan we nu door met het logje van Kim!

Secret SanTa

Dit jaar deed ik voor het eerst mee aan een Secret Santa postronde. Ik mocht een pakketje samenstellen voor mijn getrokken lootje wat ik dan per post zou opsturen en zou zelf ook een pakketje krijgen. Van het hele proces heb ik foto’s gemaakt om ze met jullie te kunnen delen. Helaas, ik kondig vast aan, zijn het wel slecht belichte foto’s hoor! Van het verzonden pakketje door deadline en een donkere dag die dag en van mijn ontvangen pakketje door ongeduld en grijpgrage kinderhandjes, waardoor ik snel moest zijn met foto’s schieten.

Een brievenbusdoos vol cadeautjes voor een Secret Santa postronde

Een brievenbusdoos vol cadeautjes voor een Secret Santa postronde

Secret Santa postronde

De regels waren simpel! Budget van 10 euro exclusief verzendkosten, zelf beslissen of je het zou versturen via brievenbuspost of via pakketpost, uiterlijk 14 december versturen en allemaal openmaken op 16 december. Natuurlijk was het vooraf helemaal geheim wie jouw lootje had getrokken, waardoor er al een heleboel voorpret was. In de week voor 16 december verscheen er foto na foto van ontvangen pakketjes waarbij het heel leuk was om te zien dat elk pakje al zo verschillend was verpakt! Ik vind het met zulk soort dingen zo leuk dat je zo goed ieders persoonlijkheid, voorkeur en talent kunt terugzien. Ook mijn ontvangen pakje kwam ruim op tijd aan, verpakt in een plastic tas van Jumbo. Ik vond dat erg leuk om te zien!

Mijn verstuurde Secret Santa pakketje

De persoon aan wie ik mijn pakketje mocht sturen gaf aan dat ze hield van Star Wars, koken en kerstversiering van de Hema leuk vond. Om te beginnen ben ik dus kerstversiering gaan halen bij de Hema. Omdat ik een brievenbuspakje wilde versturen, hield ik het bij platte versiering. Ik kocht lampjes, kleine doorzichtige kerstballen met sterretjes erin, een kerstslinger, kersthangers en glinsterende waxinelichtjes. Een aantal cadeautjes liet ik zoals ze waren en pakte ik gewoon mooi in.

Kerstversiering van de Hema

Kerstversiering van de Hema

Een aantal andere cadeautjes heb ik echter een Star Wars tintje gegeven. Zo heb ik met behulp van deze tutorial van de LED lampjes light saber lampjes gemaakt.

Lightsaber kerstlampjes

Lightsaber kerstlampjes

De kerstballen kon ik open maken, dus voegde ik daar allemaal Star Wars dingetjes aan toe zoals zinnetjes tekst, icoontjes en in twee kerstballen zilveren letters die samen Star Wars spellen (al lagen die gewoon door de rest van de confetti heen, dus die is alleen leuk als je het weet ;))

Star Wars kerstballen

Star Wars kerstballen

Daarnaast maakte ik nog twee cadeautjes helemaal zelf. In plaats van de reguliere sneeuwvlokken, knipte ik een aantal Star Wars sneeuwvlokken ter versiering met behulp van deze website.

Star Wars sneeuwvlokken

Star Wars sneeuwvlokken

En tot slot maakte ik nog een Star Wars schaduwspel, dankzij deze website.

Star Wars schaduwspel

Star Wars schaduwspel

Alles pakte ik in met mooi papier van Dreamkey, waar ik ook het brievenbusdoosje mee bekleedde.

Een brievenbusdoos vol cadeautjes voor een Secret Santa postronde

Een brievenbusdoos vol cadeautjes voor een Secret Santa postronde

Het was zo leuk om een aantal avonden bezig te zijn met alles klaar maken voor het pakketje! Ik ben helemaal niet thuis in Star Wars, maar er een beetje induiken voor iemand die dat wél is voelde heerlijk. Mijn lootje was er blij mee!

Mijn ontvangen Secret Santa pakketje

Enkele dagen voor we mochten uitpakken, kwam er bij mij een pakketje aan. Wat is het dan moeilijk om de nieuwsgierigheid nog even te bedwingen tot 16 december!

Een pakketje van mijn Secret Santa

Zaterdagochtend kon ik mijn nieuwsgierigheid niet meer bedwingen en maakte het pakketje samen met de kinderen open. Nadat ik de plastic zak had los gekregen, kwam er krantenpapier tevoorschijn. Ik pakte dat uit en had vervolgens een grote glimmende doos in handen. Het deed me bijna een beetje denken aan een uitpakbrief, met al die lagen.

Onder de eerste laag een nieuwe laag om uit te pakken.

Eenmaal open zat er weer een laag krantenpapier in en een geweldig kerstkaartje.

Een glimmende doos vol glimmende cadeautjes!

Samen met de kindjes heb ik alle cadeautjes uitgepakt. Wat een feest! De cadeautjes waren ook écht op mij afgestemd. Een vulpen met vullingen, super leuke etiketten, een DIY pakketje van de HEMA, een dagboekje met slotje, een lippenstift, een kaars van een hartje en een boek over poep (haha!).

Allemaal leuke cadeautjes!

Allemaal leuke cadeautjes!

Mijn secret santa heeft me enorm verwend. Het kostte even wat raadwerk voor ik erachter was wie mijn pakketje had samengesteld. Ik vond het een hele leuke ervaring om zo voor iemand bezig te zijn en daarna zelf ook verrast te worden. Het gaf me ook een beetje het gevoel van een Sinterklaas surprise, iets wat ik al heel lang niet gemaakt heb.

Liefs,
Kim