Tags

, , ,

Hier moest een blog komen over postzegels. Over een super karige kortingscode van PostNL. Een positieve insteek voor de stijgende prijzen. En dat je je decemberzegels van dan tot dan mag gebruiken. En nog veel meer van dat soort feitjes. Informatie die we opzoeken, bundelen en neerzetten. Omdat we dat dan wel zo netjes vinden. Hoeven jullie niet te zoeken.

We hadden echter alle drie allerlei smoesjes om het blogje niet te schrijven. De échte reden: we hadden er alle drie helemaal geen zin in! Dus weet je wat? We doen het lekker niet!

Dus: vandaag geen blog over postzegels. Wil je er wel van alles over weten, dan helpt Google je vast wel verder. 😉 Of lees het vakje van vorig jaar over de postzegels, veel van die informatie geldt ook voor dit jaar.

Hier dan wel zomaar een mooi plaatje!

Morgen weer een blog waar we wél zin in hadden. Toedeloe!