Tags

, , , , ,

cadeautjes

De spulletjes liggen al ingepakt als een cadeautje!

Eén van mijn favoriete logjes uit onze jaarlijkse adventskalender zijn de logjes van Scrittura Elegante. Elk jaar is het een feestje om de door Petra opgestuurde doos te openen, te bewonderen wat ze heeft uitgekozen om één van onze lezers blij mee te maken. Alleen het vast mogen houden en het fotograferen van de prachtige schrijfwaren is al heerlijk!

Afgelopen vrijdag mochten we al een Italiaans notitieboek weggeven en die is door Saskia ter Horst gewonnen! Van harte gefeliciteerd en heel veel schrijfplezier met je mooie notitieboek. Voor wie niet heeft gewonnen, niet getreurd. Ook vandaag mogen we weer iets weggeven waar je papierhart van gaat jubelen dus lees maar snel verder.

Scrittura Elegante

Win jij de prachtige schrijfwaren van Scrittura Elegante?

pakket

Het te winnen pakket!

lakzegel

Een handig detail voor het recht plaatsen van je lakzegel

Lakzegel + waxstaafjes van Bortoletti

Tijdloos en tegelijkertijd weer helemaal in zijn de lakzegels! Ook in mijn posthoek én op mijn poststukken heeft de lakzegel meer en meer ruimte ingenomen. Kort geleden heb ik er nog uitgebreid over gelogd, dat lees je hier terug. Scrittura Elegante verkoopt het Italiaanse merk Bortoletti wat voor een kwalitatief goed merk heel betaalbaar is!

Het eerste deel van het pakket is een Bortoletti lakzegel handvat met een lakzegel van een uil. De wijze uil die je er aan herinnert altijd trouw aan jezelf te zijn ♡ Leuk aan de Bortoletti handvaten is dat je de lakzegels kan verwisselen. Zo hoef je niet bij elke lakzegel een apart handvat te kopen en dit scheelt toch weer ruimte. En zie je het geweldige detail van het stipje onder de uil? Zo weet je precies of je de lakzegel recht in de wax zet. Dat staat toch wat mooier dan de streepjes die ik er zelf met pen op zet 😉

Vind jij de lakstaven van Bartoletti ook zo prachtig? Alleen om vast te houden en naar te kijken is al geweldig maar zodra je ze in handen krijgt moet je er eens aan ruiken. Je zal verrast worden door een honing geur. Eén van de Bartoletti broers giet alle lakstaven met de hand. Zie hem al staan? Alleen dat beeld al vind ik zo leuk aan de lakstaven!

lakzegel

De lakzegel is van het handvat te schroeven

 

lakstaven

Twee mooie staven van Bortoletti die zelfs naar honing ruiken!

Creations de Paris Kaarten en enveloppen set

Als postliefhebber heb je natuurlijk nooit genoeg papier in huis. Schrijf je graag brieven? Dan gaat je hart vast harder kloppen van deze prachtige set enveloppen & kaarten van het merk Rossi 1931 uit de ‘Creations de Paris’ serie. Alleen het doosje is al prachtig om zo neer te zetten! Maar de inhoud is minstens zo mooi. 25 kaarten en 25 enveloppen in de kleur ‘Midnight Blue‘, mooi voor je winterse brieven als je bijvoorbeeld met een witte pen schrijft!

De kaarten zijn voorzien van een decoratieve kartelrand en van mooi zwaar (290 gr.) papier met een duidelijke structuur. De enveloppen zijn subtiel in wit gevoerd. Hoewel het papier zacht aanvoelt, is het geschikt voor alle toepassingen en vloeit niet uit bij gebruik van vulpen of kroontjespen. Persoonlijk vind ik dit altijd een groot voordeel!

kaartenset

Een mooie kaartenset!

markers

Flexi callicreatieve markers

Flexi Calli creative markers

Het laatste item uit het pakket is voor mij nieuw en maakt me dan ook nieuwsgierig. Het zijn markers op waterbasis met een flexibele 5,3 mm punt.  Perfect voor hand lettering en kalligrafie. Doordat de Italic punt flexibel is kan je eindeloos variëren met de lijndikte en effecten. Met deze markers heb je de flexibiliteit van een penseel met de precisie van een Italic punt. Dat klinkt interessant!

markers

De markers in kerstkleuren

Win jij dit pakket t.w.v. ruim €50,-(!)?

Na het uitgebreid kunnen bekijken van de mooie producten wil je natuurlijk weten hoe je kans maakt op dit geweldige pakket! Heel simpel…

  • We vinden we het leuk als je Scrittura Elegante gaat volgen op Facebook en/of Instagram. Daarnaast zijn we benieuwd naar het antwoord op de volgende vraag: naar wie en waarom zou jij een kaartje sturen met je gewonnen spulletjes?
  • Vul bij je antwoord bij de reacties een geldig e-mailadres in (dit is alleen voor ons zichtbaar), zodat we je kunnen bereiken mocht je de winnaar zijn. Je kunt mee doen t/m 16 december.
winnen

Het te winnen pakket

Liefs, Ruchama