Tags

, , , ,

Wat als het enige doel lijkt te zijn geworden om méér te zijn? Als je méér blogs wil produceren, méér omzet wil draaien, méér producten wil verkopen of méér mensen wil bereiken ligt er een gevaar op de loer.. Het gevaar waarbij je bestaansrecht ineens beslist wordt door externe factoren, een gebrek aan groei is ineens het niet behalen van een doel. Wat jou er toe bracht iets te gaan doen raakt onder gesneeuwd. Het lag op de loer voor onze Postfabriek, maar ook bij Nienke van Dreamkey. Na al jaren een succesvolle stationary webshop te runnen waarin ze ook eigen collecties verkocht, begon er toch iets te ontbreken. Vandaag kijken we met Nienke mee naar de keuzes die zij gemaakt heeft in 2018 waarbij ze trouw was aan zichzelf.

Dreamkey Life

Dreamkey Life

Dreamkey Life werd geboren

Nienke van Dreamkey merkte dat er bij haar iets begon te knagen en ze minder plezier begon te krijgen in haar werk. Dit was de aanzet om eens rustig de tijd te nemen om te gaan onderzoeken hoe dat kwam. Nienke ging investeren in een stuk persoonlijke ontwikkeling en hoe meer ze groeide als persoon, hoe dichter ze kwam bij haar hart en daarmee bij haar missie. Ze besefte zich dat ze meer wilde dan rond komen van haar bedrijf, dat ze meer wilde uitwisselen dan geld en producten. Ze wilde andere mensen dat geven wat zij zelf het meeste nodig had gehad: inspiratie.

Ik had heel erg het gevoel dat ik méér wou dan gewoon leuke stationery verkopen. Ik wou producten verkopen die echt impact maken op iemand z’n leven, die je écht verder helpen. Om te ontdekken wat voor impact ik dan wou maken, ben ik teruggegaan naar de kern en gaan uitzoeken wat mijn dieperliggende missie is. Hier heb ik maanden over gedaan om het steeds specifieker te krijgen, totdat alle puzzelstukjes samenvielen en ik wist; Het gaat over het droomleven creëren dat bij JOU past. Over jezelf durven en kunnen zijn en aan iedereen vol trots laten zien wie je bent. Vanuit je hart leven, je passies volgen en je niet laten tegenhouden door anderen.

En zo werd Dreamkey Life geboren, een tweede eigen bedrijf. Onder de hoed van Dreamkey Life ontwikkelt Nienke pakketten in meerdere thema’s voor mensen die net als zij hun dromen willen waar maken. Het hele verhaal over hoe Dreamkey Life tot stand is gekomen lees je in de blog hieronder.

Waarom ik met Dreamkey Life begonnen ben

Zelf volg ik Dreamkey al een hele tijd en het is mooi om te zien welke groei de webshop heeft doorgemaakt. Wat me altijd al heeft aangesproken is de uitgesproken eigen stijl. Het is een stijl die een stukje rust uitstraalt, een stuk zelfvertrouwen en een stuk volwassenheid. Door de jaren heen heeft zich dat alleen maar meer en meer ontwikkeld. Ik ben verliefd op de minimalistische combinatie van materialen en kleuren, met echt een stukje eigenheid. Het afgelopen jaar is voor mij als consument zichtbaar geweest dat Nienke heeft geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling. Zij is als vrouw en als ondernemer gegroeid en durft nog meer te staan voor wie ze is.

Dreamkey agenda 2019

Als jij in 2019 wil investeren in persoonlijke groei sluit de Dreamkey agenda 2019 daar heel mooi bij aan. Nienke vulde de agenda met inspiratie die zij zelf heeft op gedaan in de vorm van quotes. Daarnaast is er ruimte om lijstjes bij te houden en doelen op te schrijven. Niet alleen een mooie manier om je jaar te plannen, maar ook mooi om daarna te bewaren als naslagwerk. Er is een fysieke agenda (€29,95) te krijgen of een vulling voor in de levensmap (€19,95). In dit filmpje laat Nienke de agenda aan je zien:

Create Your Dream Year voor Postfabriek lezers

Ben je benieuwd geraakt naar meer? In de mini cursus Create Your Dream Year neemt Nienke je mee op reis om ook jouw droom werkelijkheid te maken en kun je even proeven van haar nieuwe missie. Nienke bedacht speciaal voor de Postfabriek een leuke actie.

Als je de Dreamkey agenda 2019 (die perfect samen gaat met de cursus!) bestelt óf een bestelling bij Dreamkey plaatst van tenminste €25,- met de code postfabriek18 krijg je de mini cursus Create Your Dream Year (twv €9,95) er gratis bij. De code is geldig t/m 31 december. (Let op: de cursus start binnen 48 uur na aankoop via e-mail.)

Liefs,
Kim

Psssst: deze blog is dus géén reclame op verzoek van Nienke, maar echt op ons eigen initiatief omdat we geloven in haar onderneming. Bij Dreamkey is het voelbaar dat er iemand achter zit met hart voor wat ze doet, die trouw is aan zichzelf. Zo iemand zetten we heel graag in het zonnetje!