Tags

, , ,

Met een beetje pijn in ons hart en een heleboel voldoening is dit alweer de laatste blog van de adventskalender. De 24 dagen zijn voorbij gevlógen en waren voor onszelf een prachtig avontuur. In een audiobrief delen we onze beleving met jullie.

Heb jij trouwens sterk het gevoel dat het boek Zie de Mens wat Nienke weg geeft, de vulpen die Ruchama cadeau doet of de bon voor Bas Bakt die Kim iemand wil schenken voor jóu zou moeten zijn? Vandaag is de laatste dag waarop je kunt reageren!

We schreven de adventskalender zonder iets te verwachten, maar kregen er zomaar zoveel voor terug. We hopen dat al die mooie mensen die hebben gelezen en gereageerd, hun liefde ook weer doorgeven. Maak wat moois van het staartje van 2018. En is het misschien even niet zo mooi, vraag dan om dat wat je nodig hebt bij de mensen om je heen. Spreek je uit, laat je zien, laat je horen. Je weet nooit wie er op blijkt te letten en jou zomaar iets geeft.

Tot volgend jaar.

Liefs,
Ruchama, Nienke en Kim