In mijn baan als maatschappelijk werker, werk ik specifiek met mensen die genezen zijn van kanker maar nog niet hersteld. Gedurende een multidisciplinair revalidatietraject ben ik een radartje in het geheel en help mensen op psychosociaal vlak met als doel te verwerken wat hen is overkomen en hun leven weer op de rit te krijgen. Ik zie daarom direct de enorme impact die kanker kan hebben op iemands leven. Astrid van Cardcetera vertelde mij dat ze met de verkoop van een kaartenset een goede vriend van haar steunt die de RoPaRun gaat lopen. Een hardloopevenement waarbij mensen in estafettevorm in teamverband van Parijs en Hamburg naar Rotterdam lopen, met als doel geld in te zamelen. Het ingezamelde geld wordt toegekend aan goede doelen die ieder op hun eigen manier een bijdrage leveren in het omgaan met kanker. Astrid hoopt voor 19 mei zoveel mogelijk setjes verkocht te hebben en om dat een extra boost te geven, breng ik de kaartenset (die bestaat uit Quotes-kaarten, onze persoonlijke favorieten bij Cardcetera!) hier ook nog even onder de aandacht.

Kaartenlijn van Cardcetera

Quotes kaarten van Cardcetera

De info van Astrid zelf:

“Met dit pakket sponsor ik de RoPaRun, meer in het bijzonder sponsor ik het team waarmee Stefan deze bijzonder loop doet. De RoPaRun gaat van Parijs naar Rotterdam, een afstand van 520 kilometer die als een non-stop estafetteloop gelopen wordt in het Pinksterweekend (8 tot en met 10 juni 2019). Het is geen wedstrijd. Het hoofddoel van deze sportieve prestatie is geld inzamelen voor het goede doel. Het geld is bedoeld om projecten te financieren die het leven van mensen met kanker, voor zover mogelijk, veraangenamen. Zelf zou ik de loop dolgraag ooit lopen – maar zo ver is het nog niet. Ik kan wel sponsoren en omdat Stefan een goede vriend van mij is en ik veel bewondering voor hem heb, dit jaar een speciale actie.

Je kunt op twee manieren een bijdrage leveren. Koop de set met 12 Quotes kaarten voor €9,90 met daarin in ieder geval de toepasselijke kaart One run can change your day. Many runs can change your life. Je betaalt dan voor 10 kaarten en krijgt er dus twee gratis! Per set doneert Astrid 5 euro aan het team van Stefan. Je kunt de One run kaart ook los kopen, dan gaat er 50 cent naar de RoPaRun.

Meer weten over Stefan? Je volgt hem hier. Meer weten over de RoPaRun? Bekijk de website!

Nog even de bestel-links:
Bestel de kaartenset hier.
Bestel de losse One Run kaart hier.

Oh en éxtra bonus, bij een bestelling vanaf €9,90 zijn de verzendkosten helemaal gratis!

Ik heb in elk geval een setje kaarten aangeschaft. Draag jij ook bij?

Liefs,
Kim