Tags

,

Drie verschillende prachtige theezakjes van Ministry of Tea

Als postliefhebber kijk ik vaak met een andere blik naar dingen die ik tegenkom. Ruchama, Kim en ik noemen dat met post-ogen kijken. Ik kijk bijvoorbeeld met post-ogen naar theezakjes, omdat ik een theezakje in een bijzondere verpakking graag mee stuur met een poststuk. Deze week ontdekte ik de prachtige theezakjes van Ministry of Tea. In dit blog laat ik drie verschillende zien. Kijk je mee?

Ministry of tea

Drie verschillende doosjes thee van Ministry of Tea

Toen ik deze doosjes bij Ecoplaza zag, werd ik heel nieuwsgierig: zouden de zakjes binnenin er net zo mooi uitzien? Thuis opende ik één van de doosjes en werd blij verrast. Op de achterkant van de theezakjes stond een mooie illustratie. En wat bleek? Iedere smaak had een andere illustratie.

Himalaya Green Chai

Achterop op het apart verpakte theezakje van Himalaya Green Tea staat een illustratie van een pauw

Zoals je op de foto hierboven ziet, is de voorkant van de zakjes niet heel bijzonder, maar de illustraties op de achterkant vind ik prachtig! Achterop de zakjes van de Himalaya Green Chai staat een pauw.

De illustratie van de pauw doet me denken aan de Claire postkaarten van Zintenz

Als je goed kijkt, zie je dat de illustratie ook terugkomt op het labeltje aan het theezakje.

Een kaart van Zintenz met de tekst "Wees lief voor jezelf vandaag" en een theezakje met een mooie illustratie van Ministry of Tea

Bij Ecoplaza kocht ik ook een paar kaartjes van Zintenz. De illustraties van de Claire postkaarten hebben een zelfde stijl en passen er mooi bij.

Spicy Liquorice Infusion

Op de achterkant van de Spicy Liquorice Infusion theezakjes staat een illustratie van een vrouwenhoofd. Let op! Deze thee bevat zoethout en is niet geschikt voor iedereen.

Achterop de zakjes Spicy Liquorice Infusion staat een vrouwengezicht afgebeeld. En er staat in kleine lettertjes een waarschuwing op. Er zit namelijk zoethout in deze thee. Zwangere vrouwen en mensen met een hoge bloeddruk kunnen dat beter vermijden. Goed om daarop te letten!

De illustratie op het theezakje past mooi bij illustraties uit een Happinez

Toevallig maakte ik deze week kaartjes en enveloppen van pagina’s uit een Happinez met illustraties die mooi bij deze theezakjes passen.

Bombay Masala Chai

Op de achterkant van de Bombay Masala Chai theezakjes staat een beschilderde, Indiase bus.

Achterop de zakjes Bombay Masala Chai staat een beschilderde, Indiase bus.

Ook op het labeltje aan het theezakje staat zo'n leuke illustratie gedrukt!

Bij Ecoplaza in mijn woonplaats hadden ze deze drie verschillende smaken in het assortiment. Maar online vind je er nog veel meer!

Meer mooie theezakjes

Door de jaren heen hebben we verschillende blogs over mooie theezakjes geschreven. Je vindt ze onder de categorie mooie theezakjes. Heb jij nog meer bijzondere theezakjes ontdekt? Of heb jij de andere zakjes van Ministry of Tea in huis? We zouden het leuk vinden als je ze met ons deelt! Bijvoorbeeld door een foto op Instagram te delen, ons te taggen en #postfabriek te gebruiken.

Heel veel liefs,

Nienke