Tags

, ,

Maak kans op dit prachtige boek vol vellen papier van PEPIN. Lees onderin de blog hoe je mee kunt doen!

Ruimte maken in kast en hoofd

Kasten vol met postspullen heb ik, meer spullen dan ik zelf ooit zal kunnen gebruiken. Zoveel, dat ik er zelf een beetje overweldigd van raakte. Wat ik zocht, kon ik niet vinden. En wat ik vond, was niet wat ik zocht. Stap voor stap ben ik dan ook mijn spullen aan het uitzoeken, sorteren en vooral: minimaliseren. Juist als ik de keuze heb uit minder, wordt mijn inspiratie meer geprikkeld. Het geeft niet alleen ruimte in mijn kasten, maar ook ruimte in mijn hoofd! Zo kwam ik een prachtig papierboek tegen van PEPIN. Ik kocht het jaren geleden, vergat dat het bestond en gebruikte er helemaal niets uit.

Een boek vol prachtige, grote (uitvouwbare!) vellen papier

In plaats van het boek zelf te houden en te gebruiken, voelt het heerlijk om het weg te geven. Weg te geven aan iemand die wat ruimte over heeft en meteen zin krijgt om van dit papier, prachtige poststukken te maken (of andere papieren creativiteit natuurlijk!) Jij kunt dus kans maken dit boek te winnen!

Alle posters in het boek op een rijtje

Hoe maak je kans!

Kans maken op het papierboek van PEPIN is heel simpel! Laat in een reactie op deze blog weten waar jij het voor zou willen gebruiken. Laat hierbij een geldig mailadres achter, zodat ik je kan bereiken. Je kunt ook een mailtje sturen naar postfabriek @ gmail . com (zonder spaties). Zorg dat je reageert voor vrijdag 11 december 20:00, die avond kies ik een winnaar.

Liefs,
Kim