Tags

, , , , , ,

Een kaartje van Your Daily Tea Cup, een Thee Belevingsstore met winkels in Groningen en Leeuwarden.

Your Daily Tea Cup is een Thee Belevingsstore met winkels in Groningen en Leeuwarden. Je vindt er bijzondere theesmaken en bijpassende accessoires. En waar ik als postliefhebber heel enthousiast van word: ze verkopen ook theekaartjes, mooie theezakjes en theesamples!

Mooie theezakjes

In dit prachtig verpakt Newby piramide theezakje zit gember & limoen thee. Your Daily Tea Cup verkoopt deze theetjes per stuk. Ik stuur dit soort bijzondere theetjes graag mee met een kaartje.

Door de jaren heen hebben we heel wat blogjes geschreven over mooie theezakjes. Het is dan ook één van mijn favoriete kleinigheidjes om mee te sturen met een poststuk. Een theezakje weegt niet zoveel: je kunt het meestal met een kaartje meesturen zonder extra verzendkosten te hoeven betalen. En door thee te sturen, geef je meer dan een kopje thee. Je geeft je postvriendin een stukje me-time cadeau. Of eigenlijk jullie-time, want op deze manier kan je samen theeleuten en bijkletsen op afstand!

Op de foto hierboven zie je één van de prachtige theezakjes die ik bij Your Daily Tea Cup bestelde. Deze gember & limoen thee van het merk Newby zit in een zijden piramide die speciaal wordt verpakt in drie dubbele aluminiumfolie voor de allerbeste kwaliteit. Deze verpakking is vrij groot: ongeveer 9 centimeter hoog en 10,5 centimeter breed en weegt 4 gram.

Tip: Als je je envelop weegt voordat je ‘m dichtplakt, kan je zien of je nog een kleinigheidje mee kunt sturen zonder extra verzendkosten te hoeven betalen. Op de website van PostNL kan je een tarievenfolder downloaden. Dat is een handig overzichtje waarin je de basistarieven van 2021 kunt vinden.

In dit prachtig verpakt Newby piramide theezakje zit een speciale groene thee. Your Daily Tea Cup verkoopt deze theetjes ook per stuk. Ik stuur dit soort bijzondere theetjes graag mee met een kaartje. Op de achtergrond zie je een kaartje van Marloustration.

Dit is ook zo’n grote, prachtige verpakking met een piramide zakje erin. Deze unieke groene thee heeft de naam Jasmine Princess. Het patroon op het zakje staat prachtig bij de fleurige zakjes die ik bij Passie Bloom bestelde, vind je niet?

Een zakje Chamomile thee van Newby Piramide. En een kaartje met de tekst 'I need tea!' van Marloustration. Achterop het kaartje staat: 'In the morning, evening, alone or with a friend. There is always time for tea.'

Ook deze Chamomile thee zit in zo’n piramide met een prachtige, luxe verpakking eromheen. Wat ik als postliefhebber ideaal vind: bij Your Daily Tea Cup kun je de zakjes los bestellen, dan betaal je € 0,95 voor zo’n zijden piramide in een prachtige verpakking. Wil je wel een heel doosje? Dat kan ook! Voor een doosje met 15 zakjes betaal je € 12,95.

In deze prachtig verpakt Newby  theezakjes zit Jasmijn en Pepermunt thee. Your Daily Tea Cup verkoopt deze theezakjes per stuk. Ik stuur dit soort bijzondere theetjes graag mee met een kaartje.

Op deze foto zie je twee andere theezakjes van Newby: Jasmine Blossom en Peppermint. Deze zakjes zijn kleiner dan de zakjes die je op de vorige foto’s zag: 6,5 centimeter breed en 7,5 centimeter lang. Ze wegen 3 gram. De theezakjes zelf zijn van rijst- en houtsnipper gemaakt en bevatten geen plastic. Elk zakje wordt verpakt in een drie dubbele aluminiumfolie voor de allerbeste kwaliteit.

Op deze foto zijn verschillende theesmaken van het merk Newby te zien: Chamile, Green Lemon en Rooibos Orange. Ik bestelde de zakjes bij Your Daily Tea Cup.

Op deze foto zie je de theesmaken Chamomile, Green Lemon en Rooibos Orange. Deze zakjes zijn ook los te bestellen, dan betaal je € 0,75. Of in een doosje met 25 zakjes, dan betaal je € 8,95.

Een zakje Green Lemon thee van het merk Newby, besteld bij Your Daily Tea Cup.

Je kunt alle losse zakjes apart bestellen of als set. Bij Your Daily Tea Cup kan je bijvoorbeeld kiezen uit een set van 10 zakjes voor € 6,50 of een set van 5 grote piramide zakjes voor € 3,80. Je kan tijdens het bestelproces zelf aangeven welke smaken je dan wilt ontvangen. Je hebt dan dus het voordeel dat je verschillende smaken kunt kiezen én als je de losse zakjes als set bestelt, krijg je een kleine korting.

Theekaarten

Dit mooie kaartje van Marloustration bestelde ik bij Your Daily Tea Cup, samen met het zakje Chamomile thee van het merk Newby.

Your Daily Tea Cup heeft niet alleen hele mooie theezakjes, ze verkopen ook hele leuke theekaartjes! Ik bestelde twee kaartjes van Marloustration. Op de foto hierboven staat dit kaartje, een waar kunstwerkje met een gouache van Marlous. Op de foto hieronder vind je dit kaartje. Als je op het linkje klikt, kom je automatisch in de webshop van Your Daily Tea Cup. Alle kaartjes in de shop zijn met liefde op de foto gezet, er is zelfs aan de achterkant gedacht. Daarop kun je bijvoorbeeld zien dat er op de achterkant van de kaart met het blauwe theekopje nog een tekstje staat.

In the morning, evening, alone or with a friend. There is always time for tea.’

I Need Tea! Dit leuke kaartje van Marloustration bestelde ik bij Your Daily Tea Cup.   Achterop het kaartje staat: 'In the morning, evening, alone or with a friend. There is always time for tea.'

Alle kaartjes in de shop hebben hetzelfde thema: thee! Zoek je nog een kaartje voor een theeliefhebber? Kijk dan eens hier.

Theesamples

Bij Your Daily Tea Cup kan je ook theesamples bestellen. Om een nieuwe smaak te ontdekken of om mee te sturen met een kaartje. Dit is mogelijk met alle theesoorten uit de webshop. Op deze foto zie je de theesmaak Moon Flow. Het kaartje waarop de verschillende maanstanden zijn te zien, bestelde ik bij Hartje Mezelf.

Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor losse thee in plaats van thee uit een zakje. Bij Your Daily Tea Cup juichen ze dat alleen maar toe! Dat maakt je theemomentje net wat specialer en het ziet er nog gezellig uit ook. In de webshop vind je een heleboel soorten losse thee en daarvan kan je ook theesamples bestellen. Een leuke manier om een nieuwe theesmaak te ontdekken, maar ook leuk om mee te sturen met een kaartje! Dit is mogelijk met alle theesoorten uit de webshop. Op de foto hierboven zie je een theesample van de theesmaak Moon Flow. De samples zitten in zakjes van 7,5 centimeter breed en 13 centimeter lang. En wegen 5 gram. Op het zakje staan de verschillende ingrediënten en hoe je de thee kunt bereiden. Voor zo’n zakje betaal je € 1,00. En ze hebben ook allemaal van die prachtige namen. Denk aan: Blossom Dance, Coming Home, Mommy’s Magic en Sweet Dreams.

Stuur jij weleens een theetje mee? Welke is jouw favoriet?

Liefs,

Nienke