Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Een nieuwe speciale uitgave van de makers van Flow Magazine: 'book for paper lovers'.

Een speciale uitgave van de makers van Flow Magazine: ‘book for paper lovers’.

Koop jij regelmatig magazines om meteen te verknippen? Dan is “Flow book for paper lovers” echt iets voor jou! Deze speciale uitgave van Flow zit vol met alleen maar papiertjes: dik, dun, glimmend, mat, uitvouwbaar, uitknipbaar of uitscheurbaar moois. Dit boek is niet om in te lezen, maar om in stukken te scheuren, je te laten inspireren en er mooie dingen van te maken. Ideaal om te gebruiken voor je post!

FLOWbookwegen

Toen ik het boek in de winkel wilde oppakken, viel me meteen op hoe zwaar het is. Thuis kon ik dan ook niet laten om het op de weegschaal te zetten. Zoals je ziet weegt het meer dan kilo! En elke gram ervan is leuk! Het boek is onderverdeeld in drie hoofdstukken; write, craft en gift. En in ieder hoofdstuk vind je andere geweldige dingen.

Write

FLOWwrite

In write vind je een heleboel vellen prachtig bedrukt schrijfpapier, enkele (met glitter!) en dubbele kaarten, fold & mail briefpapier, etikettenstickers en sluitstickers.

Craft

craft

Craft zit vol mooie papiertjes: bedrukt, gekleurd, glimmend en mat. Om in te lijsten, uit te knippen, een kijkdoos van te maken, in te kleuren en om “fortune tellers” van te vouwen. Ook vind je er een paar mooie gedichten.

Gift

gift

In het laatste hoofdstuk vind je feestelijke papiertjes, klein en groot. Maar ook slingers, labels, prachtige teksten op dik papier, etikettenstickers en sjablonen waarmee je kleine luciferdoosjes om kunt omtoveren tot schatdoosjes.

flapgoodies

Zelfs in de kaft zitten fijne spulletjes verstopt. Achter een flap en in een envelopje vind je nog meer prachtige stickers en kleine envelopjes.

Je raadt het al: we zijn er alle drie razend enthousiast over! Wat is íe fijn, dik en inspirerend! Het boek is in verschillende boekwinkels en supermarkten te koop, maar ook online te bestellen via www.flowmagazine.nl/bestel of www.flowmagazine.com/order. Als je op de tab speciale uitgaven/special editions klikt zie je hem staan. Het kost €14,95, maar abonnees krijgen korting met de code ‘aboflow’.

We willen je adviseren om dit dikke papierpakket zelf te gaan bekijken of bestellen, want papier moet je voelen! Zelf denken we dat het onmogelijk is om dit als “paper lover” en postliefhebber niet leuk te vinden! Onze eerste poststukken, gemaakt van dit boek, zijn al verstuurd. Heb jij Flow book for paper lovers ook al gebruikt voor je post? We vinden het altijd leuk om je creaties te zien of mening te horen! Je mag ons mailen, je foto delen op onze Facebook pagina of zet het op Instagram met de hashtag #postfabriek .

Lieve groetjes, Nienke.