Tags

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Book For Paper Lovers Editie II

Book For Paper Lovers Editie II

Je herinnert je vast nog hoe een jaar geleden Flow elke post- en papierliefhebber gek maakte met het uitbrengen van een ‘Book For Paper Lovers’! Een cadeautje voor ieder wiens hart sneller gaat kloppen van papier.  Het ‘Book For Paper Lovers’ was een zo groot succes dat het uitverkocht raakte én Flow besloot een tweede editie te maken.

Wat een geluk want de dames van Flow, zoals ze in het voorwoord al schrijven, maken niet snel twee keer hetzelfde. Hetzelfde is deze tweede editie absoluut niet. Ja, hetzelfde concept: een boek vol met papier, niet om te lezen maar om te gebruiken. Laat je inspireren, blader hem honderd keer door en verscheur hem! Maak jezelf én een ander blij met ruim 300 pagina’s aan heerlijkheid. Want ja, de tweede editie is nog leuker, nog voller en nog mooier dan de eerste editie al was.
Het ‘Book for Paper Lovers II’ ligt vanaf vandaag in de winkel voor €16,95!

Book for Paper Lovers Editie II 3

een tweede editie, voor alle paper lovers over heel de wereld.

Het eerste wat Nienke vorig jaar deed was haar ‘Book for Paper Lovers’ op de weegschaal zetten hihi. De eerste editie woog 1097 gram – ruim een kilo! Uit nieuwsgierigheid ben ik dit jaar gelijk mijn ‘Book for Paper Lovers II’ gaan wegen en hij weegt bijna 200 gram méér dan de eerste editie. Wauw!

1270(!) gram aan mooi papier!

1270(!) gram aan mooi papier!

Hoog tijd om een kijkje te nemen in dit heerlijke boek vol papier. Mocht je je graag laten verrassen, kijk dan met een half oog naar de rest van het logje. Ik laat niet alles zien, maar natuurlijk wel een goed kijkje in het ‘Book for Paper Lovers’ om je enthousiast te maken en voor wie nog twijfelt.

 

Ook de tweede editie is weer in drie hoofdstukken opgedeeld: Share, Make & Celebrate. Het hoofdstuk ‘Share’ is gelijk mijn favoriet. Al hoewel ik dol ben op elk soort papier, gaat mijn papierhart toch iets harder kloppen van briefpapier, labels en kaarten! Het leuke is dat bepaalde printjes en stijlen regelmatig terug komen in het ‘Book for Paper Lovers’ waardoor veel ideaal voor themapost is te gebruiken.

Elke pagina heeft een scheurrand, waardoor je zonder moeite alles er uit scheurt wat je wil gebruiken. Mocht je verliefd worden op een bepaalde print of stijl, op de scheurrand vind je snel de illustrator terug!

de illustrators staan op de scheurranden

de illustrators staan op de scheurranden

Share

Book for Paper Lovers Editie II 4

Op de volgende foto’s zie je alles wat je in het eerste gedeelte van het boek vindt. Prachtig (dubbelzijdig) briefpapier met bijpassende cadeaukaartjes die je ook leuk kan gebruiken om je brief samen te binden of als klein kaartje voor post in huis. Maar ook vrolijke ansichtkaarten, dubbelzijdig geprint inpakpapier, etiketten en labels.

Book for Paper Lovers Editie II 5

Prachtig briefpapier met bijpassende cadeaukaartjes

Book for Paper Lovers Editie II 6

mooie cadeaukaartjes

Book for Paper Lovers Editie II 11

briefpapier met bijpassende labels

Book for Paper Lovers Editie II 9

Fold & Mail envelopjes in leuke printjes

Eén van de Fold & Mail envelopjes heb ik gelijk gebruikt voor een vlinder themapost waar ik mee bezig was. De envelopjes zijn ideaal voor korte briefjes!

gelijk gebruik gemaakt van een fold & mail envelopje

gelijk gebruik gemaakt van een fold & mail envelopje

Book for Paper Lovers Editie II 8

Kaarten, labels, etiketten en stickers

Book for Paper Lovers Editie II 12

dubbelzijdige vellen inpakpapier

Word je al gek van al deze mooie papiertjes? Haal je hart dan maar op voor het volgende kopje ‘Make’!

Make

Book for Paper Lovers Editie II 13Waar in het vorige hoofdstuk alles al kant en klaar om te gebruiken is, mag je nu zelf aan de slag. Kleurplaten kleuren, ouderwetse maar daardoor niet minder leuke aankleedpoppetjes, een pop-up poster en mijn persoonlijke favoriet: een keukentje die je zelf kan versieren met stickers!

Maar ook in dit gedeelte vind je mooi papier zoals de bekende effen pagina’s allemaal met een eigen kleurtitel.

een flink aantal 'happy friends'

een flink aantal ‘happy friends’

pop-up posters, stickers, aankleedpoppetjes en een plakposter

pop-up posters, stickers, aankleedpoppetjes en een plakposter

mooie papiertjes

mooie papiertjes

een flinke stapel kleurplaten en een mooie (dubbelzijdige) poster

een flinke stapel kleurplaten en een mooie (dubbelzijdige) poster

vellen papier met leuke printjes

vellen papier met leuke printjes

Celebrate

Book for Paper Lovers Editie II 19Het derde en laatste deel van het ‘Book For Paper Lovers’ heet met recht ‘Celebrate’ want hier vind je alles om van vandaag een feestje te maken! De eerste stapel pagina’s staat vol met te leuke vlaggetjes voor slingers en prikkertjes. Verder kan je je huis versieren met posters, vlaggenlijnen en kaarten!

verschillende pagina's met uit te knippen vlaggetjes en prikkers

verschillende pagina’s met uit te knippen vlaggetjes en prikkers

prachtige kaarten!

prachtige kaarten!

posters, een slinger en briefpapier

posters, een slinger en briefpapier

een hele stapel ouderwetse platen met tekstballonnen

een hele stapel ouderwetse platen met tekstballonnen en schrijfruimte op de achterkant

En dan denk je dat je uitgebladerd bent, hebben ze de achterflap ook nog volgestopt met te leuke papierwaren!

Book for Paper Lovers Editie II 24

inhoud van de achterflap

Zuinig zijn de dames van Flow absoluut niet geweest met hun tweede ‘Book for Paper Lovers‘! Na het uitscheuren van alle pagina’s blijft er slechts een kaft van 165 gram over en zelfs de kaft & tabbladen kan je gebruiken! Hoewel ik al enorm verliefd was op de eerste editie van vorig jaar, ben ik nu nog enthousiaster. Alles is nog even net wat mooier en leuker. Heerlijk ook hoe elk stukje papier is bedrukt. Mocht de voorkant jouw stijl niet zijn, dan kan je altijd de achterkant van de pagina nog gebruiken.

Book for Paper Lovers Editie II 25

Even alle informatie op een rijtje!

De tweede editie van het ‘Book for Paper Lovers’ is vanaf vandaag (18 november 2014) te koop bij de boekhandel zoals Bruna en AKO voor €16,95. Ja het is jammer dat hij iets duurder is dan vorig jaar maar geef toe, hoeveel moois en leuks krijg je voor die zeventien euro! Ben je niet in de gelegenheid het ‘Book for Paper Lovers’ in de winkel te halen, kan je hem ook online bestellen in de Flow ShopAbonnees van de reguliere Flow Magazine krijgen met de code: ‘aboflow’ €3,- korting!

Extra leuk: Het ‘Book for Paper Lovers’ is ook met een speciale Flow Tony Chocolonely reep te bestellen. Jummm!

Om teleurstelling te voorkomen! Voor wie een Flow Special Abonnement heeft, het ‘Book for Paper Lovers’ valt hier niet in!

Hoe enthousiast ben jij over de tweede editie van het ‘Book for Paper Lovers’?

Liefs, Ruchama