Tags

, , , , ,

postschatten vrijmarkt 2014

Ondanks de slechte weersvoorspelling is morgen wel dé dag om over alle rommelmarkten te struinen en op zoek te gaan naar mooie postschatten. Zoals elk jaar hopen we ook na morgen weer verschillende postschatten met jullie te delen. Niet alleen de door ons gevonden postschatten maar ook de postschatten die jullie weten te vinden!

Denk bijvoorbeeld aan een typemachine, mooie postzegels, een kaartenmolen, oude puzzels of boeken & tijdschriften om te verknippen!

Om wat inspiratie op te doen en te weten waar je op moet letten kan je onze vorige logjes met postschatten lezen:

Buit 2015

Zoals je in de oude logjes kan zien delen we ook altijd jullie gevonden postschatten. Dus heb je wat moois gevonden, stuur dan een foto naar info@postfabriek.nl met je eventuele blog of Instagram naam.

Veel plezier en succes morgen!

Liefs, Ruchama