Tags

, , , , ,

Oeps! In dit logje schrijf ik over de hectische afgelopen maanden en dat blijkt wel… want dit logje had van de zomer al online gemogen maar ik ben het gewoon vergeten te publiceren hihi. Dus voordat ik aankomende week het vervolg kan publiceren, vandaag en morgen twee logjes uit juli die stonden te verstoffen! 😉

Themapost voor Gerda

Themapost voor Gerda

Er zijn periodes waarin ik helemaal niet toe kom aan het maken van post. Ik heb dan de rust niet, de tijd niet of zelfs de zin niet om te freubelen. Jaren geleden kon ik me hier nog druk om maken en voelde ik me schuldig tegenover mijn postvriendinnen dat een brief of poststuk langer uitbleef dan gewoonlijk. Inmiddels heb ik geleerd mee te gaan in de beweging van het leven. Wanneer het wel lukt geniet ik volop van het maken van post. Soms verrast mijn creativiteit en zin me op momenten dat ik dacht echt geen post te gaan maken en soms zit ik een uur aan mijn bureau en komt er niks uit mijn handen.

Met een reorganisatie + sollicitatieprocedure op mijn werk en een aankomende verhuizing zit ik momenteel volop in een fase van meebewegen met mijn zin om creatief bezig te zijn. Er komt weinig concreets uit mijn handen om complete logjes mee te vullen terwijl ik toch echt wel creatief bezig ben. Om deze creativiteit wel te delen en jullie te inspireren zal ik vanaf vandaag vaker een kort logje online zetten!

 

mooie plaatjes verzamelen

Verschillende mooie plaatjes verzamelen

Begin van deze maand maakte ik voor Gerda een poststuk om haar te bedanken voor de dino-plaatjes die ze me opstuurde. Ik volg Gerda met plezier op Instagram omdat ze net als ik dol is op mooie vogel en bloemenillustraties. Hoe kon ik ook anders dan in dit thema post te maken voor haar en zelf heel veel plezier beleven aan het freubelen in dit thema!

In deze logjes plaats ik geen stap voor stap foto’s van hoe ik deze post heb gemaakt maar de verschillende technieken vind je terug in oude logjes met andere materialen. Zo heb ik de envelop op deze manier gemaakt en de verschillende kaartjes op deze manier maar dan enkel. De mooie vogelkaart komt uit een set borduurkaarten van Rice en kan je hier kopen.

De kleine kadootjes heb ik in verschillende papieren zakjes en plastic zakjes gedaan en uiteindelijk alles samengebonden met een stukje touw en een hanger van een oud kettinkje wat ik niet meer draag maar zonde vind om weg te gooien. Meer ideetjes van post samenbinden vind je onder dit kopje of ben je op zoek naar ideetjes om meestuurcadeautjes te verpakken, kijk dan eens hier.

Samengebonden post

Samengebonden post

Ben je net als ik ook zo dol op themapost en wil je nog meer inspiratie, onder het kopje ‘themapost‘ vind je alle logjes met dit onderwerp!

Liefs, Ruchama