Tags

, , , , , , , ,

'Love me truly' en 'Zen Again'. Twee prachtig verpakte theesoorten van het merk Clipper.

De prachtig verpakte thee van Clipper

Het theezakje is één van mijn favoriete cadeautjes om mee te sturen met de post. Ik vertelde eerder al over de prachtige theezakjes van Yogi Tea. Hoewel thee vooral lekker moet smaken, is thee in een bijzondere verpakking nog leuker! Afgelopen weekend ontdekte ik deze thee van Clipper. Ik werd in de winkel al verliefd op de doosjes en ontdekte thuis dat ook de zakjes heel mooi verpakt zijn.

zentea

Dit is Zen Again. Een thee ‘for that moment of peace’.

zenthee

Deze thee heeft geen inpakpapiertje nodig, het ziet er al uit als een cadeautje!

lovetea

Dit is Love Me Truly. Op de zijkant van het doosje staat ‘Tea time is me time’. Zo leuk! Ik heb beide theesmaakjes al getest en vind ze ook nog heerlijk smaken!

lovethee

Ik kocht twee doosjes bij De Tuinen. Maar er zijn nog veel meer smaken en soorten. Op de website van Clipper kan je ze allemaal bekijken. Laat je goed informeren als je speciaal op zoek gaat naar deze thee om de apart verpakte zakjes. Ik heb begrepen dat dit niet bij alle thee van Clipper is! Helaas kun je in de winkel vaak niet zien hoe de theezakjes in het doosje eruit zien. Je kijkt dan ook met hele andere ogen naar thee wanneer je iets moois zoekt om te versturen. Zo vroeg een verkoopster me ooit of ze me kon helpen nadat ik lang naar alle theedoosjes stond te staren. Ze kon me over alles vertellen, behalve hoe alle zakjes aan de binnenkant eruit zagen. Daarom leek het me een leuk idee om #theemeestuurcadeautje op instagram te starten. Heb jij ook mooie thee gevonden en wil je dit delen? Maak dan een foto van het doosje en een zakje erbij en gebruik deze tag zodat anderen dit ook kunnen zien. Misschien is het ook  handig om een verkooppunt erbij te noemen.

eigenzakjes

Wil je graag thee meesturen waar geen (of een saaie) verpakking om zit? De mal voor de cadeauzakjes die ik gebruikte om zaadjes in te versturen kan je vinden bij ‘om te printen‘. Hier passen de meeste theezakjes ook in en zo kan je van ieder theezakje een prachtig meestuurcadeautje maken!

Liefs, Nienke.