MAAKmagazine

Maak Magazine is het initiatief van Anke, Anne en Nikki. Drie creatieve dames die onder de postmakers zeker bekend zijn! Ze hebben ieder een hele eigen stijl wat het magazine zo leuk maakt en er voor ieders wil en smaak wel iets in staat. Anne heeft al eerder speciaal voor ons een tutorial gemaakt en ook hebben we jullie al eens over Nikki haar mooie stempels getipt.

DSC_3586

Na het succes van het eerste nummer,  een editie over papier!, keken veel mensen uit naar het tweede nummer van ‘Maak Magazine’ en die is er nu! Dit keer met het thema ‘vilt’ en ondanks dat vilt niet het eerste materiaal is waar je aan denkt bij het maken van post, is het toch een heel leuk blad voor postliefhebbers!

MAAKmagazine1

Dat Maak magazine door drie creatievelingen wordt gemaakt blijkt wel uit de vormgeving en de inhoud van het tijdschrift en daarmee alleen is het al een fijn blad voor een postliefhebber. Prettig papier tussen je vingers, mooie foto’s en vol met inspiratie om zelf aan de slag te gaan!

DSC_3559

Het Maak Magazine is voor €6,95 te koop in verschillende webwinkels. Naast het tijdschrift krijg je ook nog leuke extraatjes! Het geheel is netjes verpakt in een plastic hoesje zodat de losse kaartjes en stickers netjes blijven.

DSC_3572

Alleen de inhoudsopgave is al een feestje! En als je goed kijkt zie je onder het kopje ‘inspiratie’ de Postfabriek staan. Een aantal dagen na het online komen van Ruchama haar logje over post maken met 3 mm vilt werd bekend dat Maak Magazine nummer II over vilt zou gaan. Na het laten zien van deze inspiratie kwam dan ook de vraag of we een inspiratiebladzijde wilde maken. Natuurlijk! Ruchama is aan de slag gegaan met 3 mm vilt, een gaatjespons en losse vilt figuurtjes. Uitgebreide uitleg en meer ideeën vind je terug in het originele logje.

DSC_3584

DSC_3573

In de inhoudsopgave staan we gezellig onder Sandie. Een heldin als het gaat om vilt en post combineren. Ze maakt de leukste vilten creaties die perfect bij elke themapost passen. Alleen daarom is het al de moeite waard om de vilt editie van Maak Magazine te kopen!

DSC_3577

Verder staaat het blad vol met tutorials, ideeën en informatie over (o.a. soorten) vilt en technieken. Er is aan de beginnelingen gedacht maar ook voor degenen die verzot zijn op werken met vilt is er genoeg inspiratie.  .

DSC_3580 DSC_3574

Mocht je na het blad nog niet genoeg inspiratie hebben, dan is er nog een hele lijst met websites waar je rond kan neuzen!

DSC_3579