Tags

, ,

De dames van de Postfabriek in het Reformatorisch Dagblad.

De dames van de Postfabriek in het Reformatorisch Dagblad.

Ongeveer twee weken geleden werd de Postfabriek benaderd door Geertje Bikker. Geertje was bezig met een artikel over post voor de consumentenbijlage van het Reformatorisch Dagblad en wilde ons daarbij betrekken. We delen graag onze liefde voor post en vinden het bijzonder leuk om hiervoor gevraagd te worden. Natuurlijk werken we daaraan mee! We kregen, per mail, een aantal vragen toegestuurd en hebben samen de antwoorden geschreven. Het eindresultaat kon je vandaag in de bijlage van het Reformatorisch Dagblad lezen. Helaas is er bij geen van ons drieën een verkooppunt in de buurt. We moeten dus nog even geduld hebben voordat we het artikel in het echt kunnen bewonderen. Een abonnee was zo lief om het stukje over de Postfabriek in te scannen, zo konden we het toch vast zien. Met trots delen we het ook meteen met jullie, onze lezers. We kijken uit naar de rest van van het artikel over onze passie, maar willen het Reformatorisch dagblad en Geertje Bikker vast bedanken. Wat fijn dat er aandacht is voor post!

Edit: inmiddels hebben we de krant zelf ontvangen en kunnen we dan ook de twee pagina’s helemaal met jullie delen. Twee hele krantenpagina’s vol over post! Heel erg de moeite waard om even helemaal te lezen!

linkerpagina Rechterpagina

Lieve groetjes, Ruchama, Kim en Nienke.