Tags

, , ,

DSC_3688

Onder de postliefhebbers is Anke welbekend als Ankepanke, voorheen van Snailmail Magazine en tegenwoordig van MaaK Magazine. Maar bovenal van haar kleurrijke illustraties op kaarten, stickers en papier die zij in haar webshop verkoopt. 1 oktober j.l. lanceerde Anke haar nieuw ontworpen papierlijn ‘Happy Wrapping’ en zoals de naam al doet vermoeden – ja daar worden we blij van!

Happy Wrapping1 (Large)

Het idee van ‘Happy Wrapping’

Het leuke aan de Happy Wrapping pakketten is dat je gelijk alles in huis haalt om je cadeautje te versieren. De pakketten zijn in kleurthema, hoe leuk!? In elk pakket vind je tien verschillende A3 vellen papier, vijf ansichtkaartjes, vijf minikaartjes en twee vellen stickers en dat allemaal in één passende kleur. Voor de prijs van €15,- kan je wel tien cadeautjes inpakken! Je kan kiezen uit alle kleuren van de regenboog én meer. Voor de liefhebbers is er zelfs een mint-pakket of voor iedereen die van een uitdaging houdt, ook een zwart/wit pakket.

Happy Wrapping2 (Large)

Heel leuk natuurlijk, cadeautjes in pakken maar wanneer ik mooi papier in handen heb wil ik er mee knutselen in plaats een cadeautje in pakken en daar heeft Anke goed op ingespeeld. Door er ansichtkaarten bij toe te voegen, lekker veel papier, tape stickers én het hele pakket in een mooie map te verzenden kan je naar hartenlust freubelen met je Happy Wrapping pakket.

 

DSC_3709

DSC_3712

Van Anke mocht ik een Happy Wrapping pakket uitkiezen om zelf mee aan de slag te gaan en omdat ik zelf niet kon kiezen liet ik Anke kiezen tussen het gele en het paarse pakket. Ik ben dol op kleur en op themapost in één kleur dus kon onmogelijk kiezen. Anke stuurde mij het paarse pakket op en daar ben ik dan ook mee aan de slag gegaan. Op de inspiratiepagina vind je al veel ideeen en wat ik vandaag laat zien zijn natuurlijk maar een paar ideeën. Je kan eindeloos combineren met het mooie papier en vooral zelf ontdekken wat je er mee kan doen!

Tip! Mocht je net als ik niet kunnen kiezen uit de kleuren, maak dan gebruik van de introductieactie (alleen in oktober) en stel je eigen pakket samen! 

DSC_3696

De vellen papier zijn dubbel bedrukt! Aan de binnenkant vind je de lichtere versie van de print

De vellen papier zijn dubbel bedrukt! Aan de binnenkant vind je de lichtere versie van de print, waardoor je extra veel mogelijkheden hebt om te combineren.

POSTMAP en envelop in één

DSC_3772

Het idee van een map als themapost gebruiken is niet nieuw maar blijft leuk om te maken! De map van het ‘Happy Wrapping‘ pakket is hier dan ook perfect voor. Er zitten al twee schuifhoeken in de map waar je iets leuks in kan versturen. Als eerste heb ik bijpassend briefpapier op maat gesneden en met een touwtje vast gezet in de rug van de map. De rest van de map heb ik versierd met spulletjes uit het pakket en met wat ik al in huis heb zoals tape, knopen, postzegels en gedroogde bloemen.

Happy Wrapping (Large)

DSC_3733


DSC_3760 Happy Wrapping3 (Large) Happy Wrapping4 (Large)

Het paarse envelopje heb ik alleen bij de vouwlijn vast geplakt zodat hij makkelijk mee vouwt en natuurlijk vulde ik hem met wat leuke knoopjes. Van het papier ponste ik verschillende hartjes om mee te sturen.

101D31002 (Large) DSC_3755

Om de splitpennetjes te verbloemen heb ik er aan de buitenkant een kaart opgeplakt. Ondanks dat het pakket als ‘paars’ wordt verkocht is de kleur meer (oud)roze dan paars. Het is een lastige maar mooie kleur. Door de kaart op de voorkant te plakken haalde ik het paars wat ik aan de binnenkant gebruikte, terug op de voorkant en wordt het een mooier geheel.

Tip! Schrijf met witte pen het adres op de map!

DSC_3793

Kadootje

Door het dubbelzijdig geprinte papier kan je een cadeautje mooi inpakken met een omgeslagen rand papier! Kies voor een leuke sticker of juist voor een bijpassende ansichtkaart uit de set.

DSC_3800

Themapost met afwijkend thema

DSC_3810

Het spreekt voor zich dat je met een ‘Happy Wrapping‘ pakket prachtige themapost in één kleur kan maken maar je kan het papier ook prima gebruiken als basis voor bijvoorbeeld enveloppen of kaarten. Combineer het met een niet zo vanzelfsprekend thema en ook dan komt er mooie post uit je vingers!

Dit vind ik zelf altijd wat lastiger maar ik ben toch de uitdaging aan gegaan! Als eerste heb ik gekozen voor de vogel kaart waar de paarsrozige kleur in terug komt en heb er een envelop met voorvakje om heen gevouwen. De envelop heb ik weer in een wenskaartzakje gestoken en versierd met witte pen.

DSC_3821 DSC_3818

Daarna heb ik een ansichtkaart uit de ‘Happy Wrapping‘ set opgeleukt met tape, witte stift en een poëzieplaatjes. Zo komt de stijl van het kaartje in de envelop weer terug op dit kaartje.

DSC_3833Ook versierde ik wat labels met een poëzieplaatje maar ook met stickers die al in de set zaten.

DSC_3832

DSC_3823

Zoals je ziet zit er genoeg leuks in de ‘Happy Wrapping’ set! Hou er rekening mee dat als je net als ik gek bent op diep paars, deze kleur paars niet als paars voelt. Maar daar los van gezien, is het een mooie kleur die blijkbaar niet veel voorkomt want ik had bijna niks in deze kleur. Extra leuk dus om in deze kleur post te versturen!

Liefs, Ruchama

PS. Mocht je niet van een kleurthema houden, er komen ook andere thema’s aan! Een Kerstmis thema vind je al in de webshop.