Tags

, , ,

Zoals jullie een tijd geleden al hebben kunnen lezen was Kim zwanger van haar tweede kindje. Een week geleden was zij uitgerekend en zaten we allemaal in spanning want de baby liet op zich wachten. Op Instagram werd al gevraagd of ‘de Postfabriek-baby’ al geboren was hihi. In de nacht van woensdag op donderdag is onze lieve collega Kim bevallen van haar tweede zoontje, de prachtige Olivier! Kijk dat tevreden lachje nou!

10311766_10152492298518450_6893837333453804838_n

Olivier, geboren op 13 november 2014

Grote broer Noah met zijn kleine broertje Olivier

Grote broer Noah met zijn kleine broertje Olivier

Lieve lieve Kim, we wensen je alle geluk van de wereld samen met je mooie gezin waar Olivier nu deel van uit maakt. Wat een geluk heeft Olivier om jou als mama te hebben want net als Noah zal hij vast dol worden op post en gezellig samen “kutsele” zoals Noah zegt hihi. Wij verheugen ons nu al op nog meer mooie postprojecten zoals de leuke Oma-post en ‘De weg van de Post‘ met jouw zoontjes!

Liefs, je collega’s Nienke en Ruchama