Tags

, , , , , ,

image

Afgelopen weekend werden we getipt door een lezer dat er in een werkoverleg bij PostNL gesproken was over lipstiftkussen als geldige postzegels. Dit klinkt natuurlijk geweldig leuk maar voor we wild enthousiast zouden worden, wilden het graag bevestigd zien van PostNL.

Blijkbaar waren de postliefhebbers er eerder achtergekomen dan PostNL zijn medewerkers had ingelicht want er was wat ongeloof maar het staat nu toch echt op de  PostNL site! Wat een lieve en leuke actie!

Op deze pagina vind je alle informatie die we voor het gemak hier onder voor je hebben gekopieerd.

“Dit jaar wordt Valentijnsdag wel heel bijzonder: op 13 februari 2015 kan iedereen in Nederland valentijnskaarten gratis versturen met enkel en alleen een kus als postzegel. Een unieke manier om je geliefde, vrienden en familie te laten weten dat je aan ze denkt met het meest persoonlijke valentijnsgebaar ooit.

Hoe werkt het?

1. Plaats een echte kus met lippenstift op het postzegelvakje van je envelop of kaart.
2. Verstuur deze op vrijdag 13 februari voor 17:00 uur naar een bestemming binnen Nederland.
3. Onze postbezorgers bezorgen je gekuste kaarten op Valentijnsdag bij de gelukkige ontvangers.

–  bekijk de actievoorwaarden

Dus pak je lipstift er bij en stuur iedereen die je lief vindt een kaartje met een dikke smakkerd! Let er op dat de lippenstiftkus een goede afdruk heeft en op de plek van de postzegel zit! Wil je een kraftenvelop of zakje om je kaart doen? Kus dan op een uitgeknipt wit hartje en plak deze op de envelop of het zakje. Zo valt de kus goed op!

Inspiratie nodig voor een valentijnskaart? We hebben twee logjes online staan vol met leuke (en makkelijke!) ideeën: deel 1 en deel 2.

image

Dikke kus, Kim, Nienke en Ruchama