Tags

, , , , ,

Gisteren was het de dag van de post. Wat een feestje met allerlei acties bij heel veel geweldige webshops. Hebben jullie nog leuke dingen besteld? Wij waren zelf wel een beetje teleurgesteld dat PostNL de hele wereld post dag aan zich voorbij lijkt te hebben laten gaan! Maar, genoeg over de dag van de post! Vandaag hebben we namelijk een wat ander blogje dan anders voor jullie! Geen verhaal, geen foto’s, maarrrrrr: een filmpje! Ik heb namelijk post voor júllie gemaakt met daarin ook een brief aan jullie. Helaas kan ik natuurlijk niet alle lezers iets toesturen per post, dus heb ik het zelf maar open gemaakt! En dat gefilmd! Kijk je mee? Zou ik héél leuk vinden!

Omdat ik niet zeker weet of de brief goed leesbaar is in het filmpje, kun je op de lees meer klikken voor een grote foto van de brief!

Brief aan de postfabriek-lezers
Nou ben ik heel benieuwd! Hoe vinden jullie het om een filmpje te zien? Zouden jullie het leuk vinden als we vaker een filmpje plaatsen? Fijn weekend allemaal!

Liefs,
Kim