Tags

, , , , , , , ,

Valentijnspost te maken

Gezellig Valentijnspost maken!

Voor Valentijnsdag ’15 bedacht PostNL de ludieke actie om gratis Valentijnskaartjes te bezorgen wanneer de kaart met een kus bezegeld was op de plek waar normaal de postzegel hoort. Schrale lippen en een hoop gegrinnik later gingen er hele stapels met gekuste enveloppen naar de brievenbus. Wat was dat een leuke actie en een groot succes waarbij zelfs mannen met rood gestifte lippen zaten hihi. Stiekem ligt de lippenstift al klaar want wat hoopten we er met zijn allen toch op…  en ja hoor! Ook dit jaar mogen we weer kaartjes en enveloppen kussen!

Postfabriekdames

Rode tuitlippen van de Postfabriekdames

kusjes op de kaarten

Kusjes op de kaarten

Vandaag ontvingen we van PostNL een romantisch perspakketje met daarin naast een roos, een setje kaarten en snoepjes ook de verlossing voor alle mannen – de kuspostzegel! Omdat die mannen met rode lippen misschien ook een beetje een gek gezicht is, heeft PostNL voor deze Valentijnsdag een speciale postzegel ontworpen. Spuit je luchtje op de postzegel en er verschijnt een kus zonder dat je je aan de lippenstift van je vriendin, zus of moeder hoeft te wagen. Je krijgt de postzegel gratis bij aankoop van een Valentijnskaart bij Primera of The Read Shop.

138D31006

Ben je net zo nieuwsgierig aangelegd als dat wij altijd zijn? Bij deze laten we je even meekijken in het perspakketje.

 

Stiekem moesten we wel even grinniken om de ‘dooie roos’ zoals hij in op het digitale Postfabriek kantoor al is benoemd. Weet je dat je bij Greetz rozen kan laten bezorgen die slapen? Wat een lief idee he, slapende roosjes en ze blijven vijf (!) dagen goed zonder water en voeding waardoor ze per brievenbuspost verzonden kunnen worden.

perspakket

Perspakket PostNL

vloeipapier

verschillende lagen tussen vloeipapier

kaarten

Setje kaarten

Dus pak je lipstift er bij en stuur iedereen die je lief vindt een kaartje met een dikke smakkerd! Let er op dat de lippenstiftkus een goede afdruk heeft en op de plek van de postzegel zit! Wil je een kraftenvelop of zakje om je kaart doen? Kus dan op een uitgeknipt wit hartje en plak deze op de envelop of het zakje. Zo valt de kus goed op! Nog behoefte aan wat inspiratie? Hieronder zie je de foto van de post die wij hebben verstuurd en ontvangen op Valentijnsdag vorig jaar. Ook kan je kijken in onze eerdere logjes over Valentijnspost: Logje 1 en logje 2.

Tip voor een mooie kusafdruk: Ontspan je lippen en duw je kaart op je mond in plaats van de kus op de kaart te drukken!

10919328_872046229505243_819225600_n 10956552_349040658614680_1129234744_n Valentijnsactie-001 Valentijnsactie-003

Als laatste nog even alle informatie op een rijtje!

Hoe verstuur je een gratis Valentijnskaartje

  • Koop of maak een Valentijnskaart. Inspiratie nodig? Kijk dan eens hier.
  • Bezegel de kaart met een lippenstiftkus of de kuszegel (de kuszegel krijg je gratis bij een Valentijnskaart bij Primera of The Read Shop)
  • Gooi de kaart op vrijdag 12 februari voor 17:00 in een brievenbus bij jou in de buurt
  • Je kaart wordt op zaterdag 13 februari bij je Valentijn bezorgd

 

10950308_1574981499425360_1266552327_n

Onder de #nietplakkenmaarkussen vind je veel foto’s van de actie van vorig jaar terug! Voor dit jaar kan je de #plakkenofsmakken gebruiken.

Veel kus en plakplezier!

Kusjes van Kim, Nienke en Ruchama