Tags

, , , , ,

mrjones

Mooie theezakjes van Mr. Jones en Heath & Heather

Steeds meer theemerken kiezen voor een bijzondere verpakking. De doosjes én de theezakjes van die merken zijn een feestje om te zien. Daar word ik heel blij van, want zo kan ik mijn postvriendinnen regelmatig verrassen met een nieuwe soort. En met zoveel keus wordt het makkelijker om een theezakje te vinden dat mooi bij mijn themapost past. Bijzonder verpakte theezakjes blijven één van mijn favoriete kleinigheidjes om mee te sturen met een poststuk. Er is alleen één klein probleempje: mooie theezakjes zitten meestal verstopt in een afgesloten doosje. Hoe de zakjes in het doosje eruitzien, kan je in de winkel niet zien. Ik kan meestal mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen als ik een nieuwe soort tegenkom. Dan koop ik minstens één smaak om de zakjes in het doosje te kunnen bekijken en de thee te proeven. Natuurlijk deel ik de foto’s met jullie, onze lezers! In dit blogje laat ik theezakjes van Mr. Jones en Heath & Heather zien.

Inmiddels heb ik al een heleboel soorten bijzondere theezakjes laten zien in blogjes. Ze zijn allemaal te bewonderen in ons archief. Aan de rechterkant van de website kan je kiezen uit verschillende categorieën. Als je daarin voor de categorie mooie theezakjes kiest, zie je alle blogjes die over dit onderwerp zijn geschreven.

Mr. Jones

De prachtige prints die op de doosjes van Mr. Jones staan, zie je terug op de theezakjes. Elke theesoort heeft een eigen naam en eigen print. Je kan kiezen uit: Stunning Sofia, 

Stunning Sofia van Mr. Jones

Stunning Sofia van Mr. Jones,  traditionele groene Chinese thee met natuurlijke jasmijn

Nice Nancy van Mr. jones

Nice Nancy van Mr. Jones, biologische citroen verveine uit Spanje

Alle andere soorten kan je op de website van Mr. Jones bewonderen. Ik geloof trouwens dat daar ook mensen met post-ogen werken. Je vindt er niet alleen foto’s van de doosjes, maar ook van de zakjes!

Heath & Heather

heathandheather

De doosjes van Heath & Heather zijn ware kunstwerkjes. Helaas zijn de zakjes erin wat saai, ze zijn effen van kleur. Wel heeft elke soort een ander kleurtje. In de webshop van Heath & Heather vind je een heleboel soorten van deze vernieuwde lijn. Bij Holland & Barrett heb ik maar een paar soorten zien staan.

De theetjes van Mr. Jones en Heath & Heather kan je o.a. kopen bij Holland & Barrett, voorheen bekend als De Tuinen. Daar krijg je t/m 23 oktober elk tweede artikel voor de helft van de prijs! Ook vind je in deze winkel verschillende andere merken die ik in het overzicht van bijzondere theezakjes laat zien.

Lieve groetjes,

Nienke