Tags

, , ,

Laatst zat ik op een terrasje en had koffie een lunch besteld voor mezelf (ik schrijf vaak buiten de deur) en wilde Nienke een brief gaan schrijven, toen ik ontdekte dat ik mijn notitieboek en klaar gemaakte enveloppe thuis had laten liggen! Ik had inmiddels echter zo een drang om te schrijven, dat níet schrijven ook geen optie was. En dus sprokkelde ik werkelijk álle papiertjes bij elkaar die ik nog in mijn tas had zitten. Eigenlijk best leuk, eens een keer een volledig gerecyclede brief sturen! Post is best een papiervretende hobby. De briefjes verdwenen in mijn tas, waarna ik ze vergat (!!!) De eerstvolgende keer dat ik door de stad liep, kwam ik de brief tegen maar had wéér geen spullen bij me. Nu moest en zou het echter op de post ook! En zo ontstond spontaan het idee voor een noodpakketje voor in mijn tas en stapte ik naar de Hema.

Mini bureau accessoires van de Hema om altijd bij de hand te hebben

Mini bureau accessoires van de Hema om altijd bij de hand te hebben

Inmiddels heb ik een nood-pakketje gemaakt voor onderweg, zodat ik altijd en overal post kan versturen. In mijn agenda heb ik de adressen geschreven van de mensen met wie ik post uitwissel. Ik heb in mijn handtas een mini setje met bureauspulletjes en daar ook een aantal postzegels bij gestopt. En mijn notitieboek probeer ik altijd standaard in mijn tas te steken. Zo kan ik waar ik ook ben gehoor geven aan de brievenschrijfdrang.

Dankzij het bureausetje kon ik een enveloppe van een VVV bon die ik in mijn tas had zitten weer goed vastplakken (hij viel een beetje uit elkaar inmiddels) en zo die dag nog de brief aan Nienke op de post doen!

Heerlijk frutselen op een terrasje met een grote kop cafe latte erbij

TIP: Bij Sostrene Grene zag ik de leuke bureau accessoires ook in kleur liggen, zoals aubergine en mintgroen! Hun assortiment wisselt vaak, dus of ze er nog steeds zijn weet ik niet.

Bureausetjes in kleur bij Sostrene Grene

Bureausetjes in kleur bij Sostrene Grene

Nienke houdt zelf ook erg van recyclen, dus ik wist heel zeker dat ze de post zou kunnen waarderen. En dat bleek inderdaad het geval.

Nienke plaatste de ontvangen post op Facebook

Nienke plaatste de ontvangen post op Facebook

Inmiddels heb ik in mijn notitieboek, die ik bijna altijd wél bij me heb, ook een paar voorgevouwen enveloppen zitten want een VVV envelopje heb ik meestal echt níet in mijn tas zitten 😉

Achterin mijn notitieboek heb ik altijd een paar enveloppen zitten

Achterin mijn notitieboek heb ik altijd een paar enveloppen zitten

Als je net zo schrijf-verslaafd bent als ik, zou ik je zeker aanraden om ook áltijd wat broodnodige spulletjes in je tas te hebben zitten!

Liefs,
Kim