Tags

, , ,

Soms komt er iets tussendoor, waarvoor je je vakantie en bezigheden best eventjes wilt onderbeken. Op dit moment zit ik (Kim) middenin mijn verhuizing. Het huis is nog een puinhoop, de meubels moeten nog komen en elke dag werken we hard om van ons huis een thuis te maken. In die chaos kwam er een mailtje van een webredacteur van RTLNieuws, dat ze graag iemand wilden spreken die nog steeds échte brieven schrijft omdat uit de halfjaarlijkse cijfers van PostNL is gebleken dat er wéér minder post verstuurd wordt. Het toeval wilde dat als eerste en enige ruimte in huis, we die week net de finishing touch aan ons kantoortje hadden aangebracht. Waar Ruchama moest werken en Nienke door omstandigheden niets kon hierin, was het aan mij om RTL te ontvangen. Ik mocht vertellen over het waaróm van echte post en iets waarmee we misschien weer wat nieuwe mensen konden inspireren een brief te schrijven, daar zeggen we geen nee tegen! En dus pauzeerde ik afgelopen vrijdag even alle verhuiswerkzaamheden, haalde wat post uit een verhuisdoos en deed mijn verhaal. Natúúrlijk deel ik dat ook heel graag met jullie! Zo kunnen jullie meteen even binnen gluren in mijn toekomstige postkamer! Tenminste, één ervan, want in dit huis heb ik zelfs twéé plekjes om te schrijven!

Bekijk hier het filmpje op de website van RTL Nieuws:

Klik hier om het filmpje te bekijken (dit is een screenshot)

Helaas zijn we hiermee nog niet terug van vakantie. Alledrie zijn we deze zomer een heel stuk drukker dan anders, dus de komende twee weken zullen we zeker nog nodig hebben voor al deze drukte. Kijk in de tussentijd vooral nog eens rond in oude blogs, er zijn er zoveel, je hebt ze vást nog niet allemaal gelezen. Oh, en ben je bij ons komen kijken dankzij het filmpje bij RTL? Wees welkom! Onze site stikt van de tips, DIY’s, gratis printables, verhalen en nog véél meer. Kijk gerust rond! Kom je er niet uit? Zoek je iets specifieks? Of heb je naar aanleiding van het filmpje nog vragen? Je kunt ons ook in onze vakantie gewoon mailen op info@postfabriek.nl, wees welkom!

Liefs,
Kim