Tags

, , ,

Voelen jullie het? Het wordt steeds kouder buiten, steeds vroeger donker. De eerste keer krabben van de autoruiten hebben we alweer achter de rug. Als je buiten ademt, wordt je adem een wolkje wat van je weg zweeft. Handschoenen, sjaals en mutsen mogen weer uit de kast. Het betekent dat het bijna tijd is voor pakjesavond, dat de kerstzegels gekocht kunnen worden, dat de kaarsjes aan mogen, dat de winter in aantocht is… En wat het óók betekent? En dat is misschien wel het állerállerleukste: het is weer tijd voor de Postfabriek Adventskalender!

Het is 1 december en dit betekent dat er vanaf vandaag t/m 24 december, de dag van kerstavond, élke dag een blog online komt. We hebben weer 24 blogs geschreven vanuit ons hart om het jaar liefdevol, samen met ons lezers, af te gaan sluiten. De blogs zijn gevuld met inspiratie, tips, DIY, win-acties in samenwerking met allerlei webshops, kortingscodes, bewustwording en nog véél meer. Pak er dus een kop warme thee of een beker warme chocolademelk bij elke dag en neem een momentje voor jezelf, maar toch samen. Met ons! Kom gezellig elke dag een vakje openen in onze kalender voor je dagelijkse dosis Postfabriek December-magie!

Snailmailshop

Vandaag mogen we aftrappen met een win actie in samenwerking met Snailmailshop. De shop is recentelijk overgenomen door Sharon. In de shop vindt je allerlei producten op het gebied van post zoals briefpapier, kaarten, hulpmiddelen voor handlettering en meer.

Win een X-mas happybox van Snailmailshop

De prijs die we mogen weggeven is een X-Mas Happybox van Snailmailshop met daarin:

  • 1 kerststempel van Miss Honeybird
  • 1 rolletje washitape
  • 1 stempelkussentje
  • 6 kerstkaarten
  • kerststickers
  • 3 houten met vilt embellishments

Maak zo een beginnetje met je kerstkaartjes of gebruik de spulletjes om cadeautjes te versieren. De happybox wordt verzonden in een brievenbusdoosje welke je zelf ook weer kunt hergebruiken. Op de foto de inhoud, welke masking tape er precies in zit of welke zes kerstkaartjes, dát houden we nog even een verrassing. Wil je erachter komen? Doe dan mee aan de winactie!

Hoe doe je mee?

Like Snailmailshop op Facebook of volg Snailmailshop via Instagram
Laat in een reactie op deze blog weten dat je mee doet aan de winactie en laat weten wat je FB account en/of Instagram account is en beantwoord de volgende vraag: waar kijk jij naar uit deze december?
– Laat een geldig mailadres achter bij je reactie (alleen voor ons zichtbaar), zodat wij contact me je kunnen opnemen als je de winnaar bent!
– Doe dit voor 7 december 18:00 om kans te maken op de prijs!
– Heb je geen Facebook en wil je toch graag kans maken? Stuur ons een mailtje op info@postfabriek.nl en vertel ons wat je favoriete product is uit de Snailmailshop en je maakt tóch kans!

Veel succes en plezier (en tot morgen!)

Liefs,
Kim

Edit: de winactie is gesloten en de winnaar is: Eline! Gefeliciteerd Eline en veel plezier met je prijs.