Tags

, , , ,

We hebben vandaag een leuke winactie voor jullie waarbij je door iemand anders een beetje aandacht cadeau te doen, jezelf kunt verblijden met een setje kerstkaarten uit de Cardcetera Quotes lijn, om ook weer te versturen! Lees gauw verder!

Kerstkaarten van Cardcetera

Win een setje kerstkaarten voor jezelf én maak een ander blij met een beetje aandacht!

Cardcetera

De winactie van vandaag wordt mogelijk gemaakt door Cardcetera. Je vindt bij Cardcetera állerlei ansichtkaarten geschikt voor bijna alle gelegenheden. Ieder jaar is er ook een eigen ontwerp kerstkaarten te verkrijgen. Het is bijv. een hele fijne winkel om je kaarten in te slaan voor Postcrossing! We schreven al eens eerder een blog over Cardcetera en de vrouw erachter, Astrid.

Vier kerstkaartjes naar iemand die het verdient

Samen met Cardcetera wilden we een winactie waarbij niet alleen de winnaar zelf, maar ook iemand anders blij gemaakt zou worden. Er zijn genoeg mensen die iets extra’s verdienen, misschien omdat ze een moeilijk jaar hebben gehad, misschien omdat de feestdagen eenzaam zijn voor hen of misschien juist omdat ze een mooi doel hebben bereikt waarvoor ze in het zonnetje gezet mogen worden! Daarom zullen wij, Astrid namens Cardcetera en Kim, Nienke & Ruchama namens de Postfabriek, (ieder) een (eigen) extra kerstkaartje versturen dit jaar. En wel naar iemand die door de winnaar van de winactie van vandaag wordt uitgekozen! De winnaar zelf wint een setje kerstkaarten uit de Quotes collectie van Cardcetera met daarin 3×2 kaarten.

Kerstkaart van Cardcetera

Wie verdient er een extra kerstkaartje (of vier)?

Het te winnen setje kerstkaarten van Cardcetera

Lees verder hoe je mee kunt doen!

Hoe doe je mee?

Laat in een reactie op deze blog of een mailtje naar info@postfabriek.nl aan ons weten wie er volgens jou vier extra kerstkaartjes op de deurmat verdient dit jaar. Vertel ons wat over deze persoon, zodat wij er uiteindelijk een persoonlijk kaartje van kunnen maken! Het kan je oma zijn die wat eenzaam is met Kerst, iemand die juist zelf altijd anderen in het zonnetje zet en dat nu ook wel eens verdient, je buurvrouw omdat ze zo behulpzaam is geweest.. Wie je maar kunt verzinnen! Wij bedanken diegene in stijl met een persoonlijk kaartje van ieder van ons. Zorg dat je een geldig mailadres invult (alleen voor ons zichtbaar), zodat we je kunnen bereiken.

Mee doen kan tot 10 december 18:00. Wij zullen dan wat tijd nodig hebben alle reacties te lezen en het meest bijzondere verhaal uitkiezen! De winnaar krijgt per mail bericht en wordt onderaan dit blog vermeld. (Over de uitslag van de winactie wordt niet gecorrespondeerd).

We zijn benieuwd naar jullie verhalen!

Liefs,
Kim

Edit: we hebben prachtige, rakende, persoonlijke verhalen mogen ontvangen (vooral per mail) over mensen die wel een extra kerstkaartje kunnen gebruiken en waarom. We zijn nog even in beraad, voor we een winnaar kiezen. De winactie is echter wel al gesloten!