Tags

, , ,


Lieve lezer,

Op deze eerste dag van december openen we het eerste vakje van onze adventskalender. We beginnen daarmee aan een reis van vierentwintig dagen lang. Vorig jaar maakten we voor het eerst zo’n reis, weet je nog? We lieten onze oude werkwijze en verwachtingen los en kozen voor vertrouwen. We gingen buiten de gebaande paden om nieuwe weggetjes te ontdekken. De vakjes in onze kalender kregen deurtjes waardoor jij naar binnen kon stappen om met ons mee te gaan. Ook kreeg de kalender een thema: trouw zijn aan jezelf. Vakje voor vakje ontdekten we wat dit voor ieder van ons betekent en stonden daar samen bij stil. Het werd een prachtig avontuur waar we op terugkijken met een warm gevoel in ons hart.

In je kracht staan

Vorig jaar bleef het lang onzeker of het ons zou lukken: 24 dagen lang elke dag een blog. We hadden alle drie weinig tijd in onze agenda’s en weinig ruimte in hoofd om blogs te schrijven. En dat is dit jaar hetzelfde. Toch hebben we besloten er weer op te vertrouwen dat er 24 blogs zullen ontstaan. Er diende zich een nieuw thema aan: in je kracht staan. Het is een term die we in het afgelopen jaar een keer noemden en daarna steeds opnieuw ter sprake kwam, ook al voelde het tegelijkertijd nog vaag en ongrijpbaar.

Het is nog zo ongrijpbaar! Ik voel de momenten dat ik ‘het’ doe of gedaan heb. En de meeste tijd doe ik het niet en dat voel ik ook. Maar wát is het precies?

Kim

Op avontuur

Op deze eerste dag van december zetten we het deurtje open naar dit avontuur. We gaan op reis, met jullie, met onszelf , without moving anything but our heart. We zijn heel nieuwsgierig naar wat ‘het’ nou is, dat in je kracht staan. En willen het graag gaan ontdekken. En jij? Heb je zin om weer mee op reis te gaan?

Heel veel liefs,

Ruchama, Kim en Nienke