Tags

, , , , ,

pakket
Het te winnen pakket

Ja daar is ie weer, het vakje met mijn persoonlijke favoriet: de give away van Scrittura Elegante! Hoewel dit vakje er voor ons en voor Petra helemaal bij hoort was het eerder dit jaar maar de vraag of Scrittura Elegante zou blijven bestaan. Als we het over in je kracht staan, dan kan Petra zeker mee praten en ze schreef er het volgende over:

In je kracht staan’ klinkt als een kracht vortex waar je in kunt stappen, en waarin je als een stralend zelfverzekerd mens stappen neemt waar de beloning op het eind wacht. Laat het leven nou nooit met garanties komen en nooit beloftes doen. Deze wetenschap kwam een jaar geleden wel even goed en hard binnen. 

Na een periode van groei konden Sjoerd en ik (Petra) een mooie nieuwe site openen. Bedoelt voor verdere groei. Hoewel de lancering ook al met de nodige pech en problemen gepaard ging, waren we bij de start nog euforisch. Echter, binnen enkele maanden merkten we dat de nieuwe site steeds meer mankementen vertoonde, sommige zichtbaar en andere onzichtbaar voor onze klanten. Er was iets helemaal mis in de wijze waarop de vorige developer de site had opgebouwd was de conclusie. Geen software updates meer kunnen doen. Geen veranderingen aan de site. Niet meer volledig door Google geïndexeerd worden. Een voorraadbeheer dat helemaal een eigen leven leidde. En een hard dalende omzet.

Een nachtmerrie waar je alleen maar goed uit kunt komen door snel te handelen. Alles in de uitverkoop, “te huur” posters op het pand en het probleem daadkrachtig aanpakken. Je staat volledig in je kracht, zelfs op je zwakke momenten, lost het op waar het fout gaat, en overleeft. Tot je huilend afscheid neemt van leveranciers die vrienden zijn geworden, of moet gaan afprijzen op merken waar je jaren naartoe hebt gewerkt om ze aan je assortiment toe te voegen.  

Zwakte of kracht..? Ik kan je niet zeggen wat het is.. zwakte voor mooie dingen en mooi vakmanschap, zwakte voor je lieve community en alle mensen die je daar in kent… niet kunnen loslaten. Of was het kracht? Beseffen waar je sterke punten liggen en beseffen dat je wat moois in handen hebt, waar je hard voor gewerkt hebt. En daar voor willen vechten. Als verdriet en wanhoop omslaat in strijdvaardigheid en daadkracht, dan voel je je kracht het sterkst. Of dit nu is als je “te huur” posters ophangt of als je ze er weer afhaalt om opnieuw te beginnen met het bouwen van een site. Die kracht die je dan voelt is even sterk als louterend. Alles is opeens helder, en je ziet je doel voor ogen.

Binnen 12 maanden ben ik gestopt, herstart, hebben een nieuwe site gebouwd voor de leren notitieboeken ( www.d-alonzo.nl). En vandaag begin ik aan de nieuwe site voor Scrittura Elegante. Sta altijd in je kracht, put hoop uit wanhoop, kracht uit zwakte en groei… In je kracht staan is de sterkste groei die je door kunt maken. Doel voor 2020 is een nieuwe Scrittura Elegante site lanceren, en deze vullen met uitzonderlijke en unieke merken vulpennen en inkt.

Gelukkig hebben Petra en Sjoerd deze doorstart kunnen maken met de webshop en heeft Petra weer een heerlijk pakket bij elkaar gezocht met voor ieder wat wils. En weet je wat het leuke is, je hoeft het met niemand te delen. Alles is voor jou! Als je wint tenminste 😉 Kijk je mee naar dit heerlijke pakket?

Bortoletti mini lakstempels + lakstaven + lakzegelcrème

drie lakstempels
Verwisselbare lakstempels

Eén van de vaste merken bij Scrittura Elegante is Bortoletti, een merk wat bekend staat om zijn prachtige lakstempels, lakstaven én lakzegelcrème. In het pakket zitten drie lakstaven, in zilver, klassiek rood en een blauw met zilveren glitter. Wist je dat de lakstaven met de hand worden gegoten door één van de Bortoletti broers? En ze ruiken ook nog eens naar honing. Een prachtig product om vast te houden en te gebruiken!

Je krijgt ook drie verwisselbare lakstempel munten. Op het handvat zit een ring die los te draaien is, plaats daar het muntje tussen en draai de ring weer vast. Zelf heb ik ook een aantal van deze munten in mijn bezit en weet je wat ik dan zo leuk (en jammer tegelijk want ik wil er meer!) vind… dat deze muntjes niet meer worden gemaakt en jij ze wel hebt! De designs nog zijn wel in een slagje groter als gewone lakstempel te koop.

Om je lakzegel helemaal af te maken krijg je ook nog een potje zilveren lakzegelcrème. Voor mij persoonlijk onmisbaar en net als al het andere van Bortoletti van hele fijne kwaliteit!

lakstaven
drie kleuren lakstaven

Clairefontaine schriftjes + boekenlegger

Clairefontaine
Clairefontaine schriftjes

Schriftjes… hebben we er allemaal niet teveel van en willen we er nog altijd meer? En als je ze wint… wie kan dan zeggen dat dat niet mag? Vooral niet als ze van Clairefontaine zijn, een merk wat heerlijk papier heeft.

In het pakket zit een A5 gelineerd schrift met crèmekleurig papier. Op de kaft een prachtig grafische print van goudfolie. Mooi hè?

Het kleine boekje, A6 formaat, heeft een kraftkaft met op de achterkant een mooie vlinder illustratie. Net als het andere schriftje is het 90 grams papier maar dit papier is witter en blanco. Een echt schetsboekje maar natuurlijk te gebruiken zoals jij wil!

Bij de boekjes krijg je een prachtige goudkleurige boekenlegger in de vorm van een ginkgo, een Japanse boom.

Papierspecificaties

Diamine (vulpen) inkt

Als laatste krijg je óók nog drie potjes Diamine vulpeninkt. Inkt die bij de beginnende en ervaren vulpenschrijver populair is. Niet alleen omdat het fijne inkt is maar ook nog eens in zóveel kleuren beschikbaar is.

Schrijf je niet met vulpen? Dan kan je de inkt ook als tekeninkt gebruiken door een kroontjespen te gebruiken. Of wat dacht je van kliederen door (bewuste) inktvlekken op een poststuk te maken!

inkt
Drie potjes Diamine inkt
Het te winnen pakket

Hoe maak je kans op dit pakket? + Kortingscode!

Tijd om te vertellen hoe je kans maakt op dit heerlijke pakket!

Laat voor zaterdag 14 december 20:00 uur een reactie achter met een geldig e-mailadres wat jij met de producten uit dit pakket zou doen.

Edit: het pakket is door Marieke gewonnen!

Daarnaast willen we graag dat zoveel mogelijk mensen kennis maken met de grote liefde voor bijzondere producten die ze bij Scrittura Elegante hebben. We vinden het dus leuk als je ze volgt op Instagram en/of Facebook!

Wil je zelf al shoppen in deze heerlijke webwinkel, gebruik dan de code ‘Postfabriek15’ voor 15% korting op het gehele assortiment van Scrittura Elegante én D’alonzo (prachtige notitieboeken met gratis personalisatie tot eind dit jaar) , de code is geldig t/m 31 december 2019.

Liefs, Ruchama