Tags

, , ,

Een tijdje terug stuurde ik een dierbare een tekst die ik had geschreven over een gesprek wat ik met hem had gehad. Hij gaf aan dat het bijzonder was zijn eigen woorden te lezen, omdat die hem hielpen herinneren aan een stuk wijsheid wat inmiddels naar de achtergrond was verdwenen. Zo kan het ook heel krachtig zijn om soms eens te kijken naar wie we waren en welke wijsheid we in het verleden al bezaten. En dat geldt net zo goed op creatief gebied! Door de jaren heen hebben we al heel veel blogs geschreven over kerstkaarten die nog steeds de moeite waard zijn. Vandaag nemen we je dus mee door een heleboel blogs uit de oude doos voor een dosis inspiratie. Pimp bestaande kaartjes, maak ze helemaal zelf, zet een persoonlijke boodschap op een gekocht kaartje óf doe het gewoon helemaal anders.

Pimp je kaartjes!

Een aantal blogs met tips om je bestaande kerstkaartjes nét die persoonlijke touch te geven.

Geef je kaart een extra touch met één van onze all time favorieten: het doorzichtige zakje!
En pimp die kaartjes in zakjes nog verder met een witte pen!
In deze blog met ook tips voor anti-kerstkaarten, ook de door Sandie prachtig gepimpte kaartjes van Zinvol

Schrijftips voor kerstkaarten

Als het gaat om het versturen van kerstkaarten, gaat het niet alleen om het uiterlijk maar natuurlijk ook om de inhoud. Hoe kun je met de woorden die je kiest nou echt iets persoonlijks maken van je kaartje?

Kerstkaarten DIY

De actie in deze blog is niet meer geldig, maar er staat wél in hoe je onderstaand kerstkaartje zelf ook kunt maken!
Lees in deze blog hoe jij zelf onderstaande kaartjes maakt!
Lees hoe je onderstaande kerstkaarten met postzegel versie van Sierou kunt maken!

Geen kerstkaarten versturen? Wat dan wel!

Hopelijk heb je wat mooie inspiratie op kunnen doen. Is het niet voor het versturen van kerstkaarten, dan misschien wel om zelf ook eens je eigen verleden in te duiken en te zien wat voor moois je oude zelf je nieuwe zelf misschien nog wel te bieden heeft.

Liefs,
Kim