Tags

, , ,

Eerder deze adventskalender schreef Kim al over de ruimte die zij maakte door haar spullen uit te zoeken en gaf een papierboek weg van Pepin. Vandaag geeft zij een kringloopschat weg, die ze ooit gevonden heeft en nu graag weer door wil geven. Lees onderin de blog hoe je kans maakt!

Kringloopschatten voor jou

In al het ruimen en ruimen kwam ik heel veel moois tegen tussen mijn eigen spullen. Sommige dingen heb ik gauw klaar gelegd om zelf weer mee aan de slag te gaan, maar andere spulletjes geef ik veel liever weg aan iemand anders! Op de vorige blog kwamen al hele mooie reacties van mensen die juist behoefte hadden aan nieuwe spulletjes, al helemaal nu zij veel minder in winkels komen. Missen jullie het speuren naar kringloopschatten ook zo erg? Niet getreurd! Ik vond er twee tussen mijn spullen en maak er graag iemand blij mee!

In de boekjes ’tuinbloemen in kleuren’ en ‘kamerplanten in kleur’ kun je allerlei plaatjes vinden van prachtige bloemen en planten. Heb je inspiratie nodig voor wat je er zo al mee kunt doen? Gebruik de bloemen bijv. voor het maken van mooie valentijnskaarten, gebruik ze voor het versieren van je art journal of maak mooie botanische post. We hebben trouwens ook nog een handige blog met tips voor het uitknippen van die mooie plaatjes!

Hoe doe je mee?

Het is weer heel gemakkelijk! Laat in een reactie op deze blog weten welke kringloopschat jij nou heel graag nog eens zou willen tegen komen. Laat daarbij een geldig mailadres achter in het veld daarvoor, zodat ik contact met je op kan nemen. Je kunt meedoen tot 21 december 20:00, daarna kies ik een winnaar! Liever niet reageren onder de blog? Een mailtje sturen naar postfabriek @ gmail . com (zonder spaties) mag ook!

Liefs,
Kim