Tags

, , , ,

Envelop van Iljam

Envelop van Iljam

Het nieuwe jaar is weer begonnen en toch wil ik nog even terug naar het vorige jaar. We kregen namelijk van verschillende lieve lezers post die ik graag met jullie wil delen! Hoewel we geen postadres op onze site hebben staan, krijgen we regelmatig een mailtje met de vraag of een lezer ons post kan sturen. Bij dit soort vragen geven we het privéadres van één van ons en worden we toch verrast met post in onze brievenbus.

Brief aan jezelf

Halverwege 2016 vertelde ik jullie hoe het voelde om na vijf jaar een brief van mezelf opgestuurd te krijgen. In dat logje gaf ik aan dat ik met liefde jouw brief aan jezelf bewaar. Er waren heel wat lezers die aangaven graag een brief te willen en gaan schrijven maar het zij Fokelien en Ilham die hun brieven al naar me hebben opgestuurd.

Van Ilham ontving ik de mooie gele envelop waarbij me gelijk opviel wat voor een prachtig handschrift ze heeft. Haar post en brief aan haarzelf was dus een feestje om te mogen ontvangen! Er zat een lief klein kaartje voor mij bij en haar brief heb ik goed opgeborgen.

Brief aan haarzelf van Iljam

Brief aan haarzelf van Ilham

Post van Iljam

Post van Ilham

Ook Fokelien besloot een brief aan zichzelf te schrijven en stuurde hem naar mij om hem te bewaren. Wat ik overigens een hele eer vind. Een brief is zoiets persoonlijks en je moet iemand maar toevertrouwen je brief in bewaring te nemen! Ook Fokelien stuurde een lief kaartje mee.

Brief van Fokelien

Brief van Fokelien aan haarzelf

Post van lezers

Afgelopen weken ontving ik meerdere malen lieve post in mijn brievenbus! Lezeres Rachel stuurt vaker een leuk kaartje of mooie postzegels maar van Ineke en Monique was het de eerste keer dat ik post kreeg. Het blijft bijzonder om post voor een jou vreemde te krijgen terwijl jij al zo vertrouwd voor ze bent door de logjes.

Brief van Monique

Brief van Monique

Zo kreeg ik van Monique een op de typemachine getikte brief. Daarin verteld ze onder andere dat zij door mijn logje over mijn liefde voor typemachines zelf ook een typemachine verzameling is begonnen! Grappig hoe mensen vaak reageren met “zoveel typemachines? Wat moet je er met zoveel…?” Monique kan bevestigen dat de charme van de typemachine niet alleen in het kleurtje en het model maar ook in de geschiedenis en het eigen lettertype! Ik vind het ontzettend leuk om te horen/lezen dat ik anderen aansteek met mijn liefde voor typemachines.

Getikte brief van Monique

Getikte brief van Monique

Ook Ineke wilde graag een keertje post sturen en wat een lieve brief schreef ze! Ik blijf het fijn vinden dat lezers de moeite doen om ons post te sturen en te benoemen hoe inspirerend en leuk ze de Postfabriek vinden. Grappig detail is dat Ineke de stickers gebruikte die ze vorig jaar bij ons heeft gewonnen.

Post van Ineke

Post van Ineke

Rachel weet waar ze mij blij mee maakt, met die prachtige rode van Krimpen 1 postzegels! Ik kreeg niet alleen een stapeltje van de originele van Krimpen zegels maar ook stuurde ze me twee exemplaren van haar eigen van Krimpen versie mee. Door Rachel geïnspireerd heb ik zelf ook een van Krimpen persoonlijke postzegel laten maken. Zoals je kan zien heeft Rachel gekozen om de postzegel iets aan te passen terwijl ik juist voor een origineel gestempelde zegel heb gekozen.

Lieve post van Rachel

Lieve post van Rachel

Mooie persoonlijke postzegels

Mooie persoonlijke postzegels

Bij deze nogmaals bedankt voor jullie lieve post en woorden!

Liefs, Ruchama