Een mooie tekst in bijzondere, handgeschreven of handgetekende letters: handlettering. Inmiddels hebben heel veel mensen ontdekt hoe leuk het is en dat je er ontzettend leuke en mooie dingen mee kunt maken. In haar nieuwste boek laat Karin Luttenberg van Paperfuel zien dat je méér kunt met handlettering dan het versieren van je papier, enveloppe of journal. Personaliseer je cadeaus of andere items, denk bijv. aan een wijnfles, schoentjes of een menukaart voor een feestelijk dineetje. In Handlettering Feest doe je zo! laat Karin je allerlei mogelijkheden zien om aan elke feestdag van het jaar je persoonlijke gehandletterde (vast een woord inmiddels toch?) draai te geven. En wij mogen er eentje weggeven!

Win het boek Handlettering Feest doe je zo! van Paperfuel

Handlettering

In elke boekhandel zijn wel boeken, oefenschriften en speciale pennen te vinden voor handlettering, een heleboel mensen doen het! Wil je ook graag aan de slag maar heb je er nog nooit iets mee gedaan? Lees dan eens handlettering, handlettering (tips en inspiratie voor mooie letters) en handlettering (tips om gewoon te beginnen), allemaal blogjes van Ruchama.

Paperfuel

Wij herinneren ons goed dat Karin van Paperfuel net begon. We volgden haar al eventjes op Instagram en wat was het een feest toen ze haar eigen webshop opende en haar eerste boek uitkwam. Inmiddels is Paperfuel niet meer weg te denken van de boekenplank. Er zijn meerdere boeken verkrijgbaar (zoals eentje met allerlei voorbeelden van letters!) en er komen er vast nog meer bij! Hou de website van Paperfuel in de gaten voor de laatste nieuwsberichten! En hou je erg van handlettering maar ben je zelf geen talent? Koop dan de geweldige producten van Karin in haar webshop, zo kun je toch een beetje mee genieten van al dat moois.

Wijnfles met persoonlijke boodschap van Karin erop

Nu al direct aan de slag? Er zijn bij RTL allerlei filmpjes te zien waarin Karin voor doet hoe je aan de slag kunt gaan. Zoals bijv. deze:

Winactie

Natuurlijk wil jij jezelf dit boek nu héél graag cadeau doen om in de feestdagen lekker te gaan oefenen en vanaf 2018 iedereen te verrassen met jouw bijzondere cadeaus! Hoe doe je mee:
Laat een reactie achter en geef daarin antwoord op de volgende vraag: wat heeft handlettering jou gebracht?
– Laat bij je reactie een geldig mailadres achter (alleen voor ons zichtbaar)
Reageer vóór 26 december 18:00, na Kerst kiezen we de winnaar!

Veel succes!

Liefs,
Kim

Edit: de winactie is inmiddels gesloten, het boek is gewonnen door Hilde! Gefeliciteerd en veel plezier ermee.