Tags

, , , , , , , ,

Robin Magazine

Begin van dit jaar werden we benaderd door Marjolein van het Robin Magazine. Zij en de andere makers waren druk bezig met het 2e nummer, met dit keer het thema ‘We love paper’ en daar past post en brieven schrijven natuurlijk perfect bij. Voor ons voelde het heel gek en spannend om zomaar gevraagd te worden voor een interview en dan ook nog over hetgeen wat zo waardevol voor ons is – het schrijven van brieven en onze briefvriendschap!

Op 16 februari was het al zover en zijn Kim en Ruchama naar het Oosten van het land afgereisd om bij Nienke thuis geïnterviewd te worden. Op die dag hadden we niet alleen de zenuwen voor het interview (want hoe gaat zoiets, wat moet je verwachten, hoe zou Marjolein zijn?) maar ook toch een beetje voor het weer ontmoeten van elkaar.  Door de afstand zien Nienke en Ruchama elkaar wel af en toe maar de laatste ontmoeting met Kim was alweer 2,5 jaar geleden. Na 5 jaar zo intensief brieven te schrijven kan het echter niet anders dan dat het gelijk weer vertrouwd voelt wanneer je elkaar 3 dikke kussen hebt gegeven en al volop aan het kletsen bent.

Robin Magazine

En daar zaten we dan, met zijn drietjes aan de keukentafel van Nienke. Druk vertellend over hoe we elkaar ontmoet hebben en hoe de band die we hebben is gegroeid. Het besef (en een brok in onze keel) hoe bijzonder het is om zo vertrouwd te zijn met twee dames die je door de jaren en brieven heen zo goed hebt leren kennen en zo verweven zijn in je dagelijkse leven. Het hele interview, het staan in zo’n leuk blad is geweldig. Maar dat moment, het even stil zijn, het voelen in je hart en lijf, elkaar aankijken en weten dat we alle drie hetzelfde bijzondere voelen – dat was het mooiste van deze ervaring.

Zaterdag viel dan ‘eindelijk’ het Robin Magazine bij ons op de mat. We hadden geen van drieën het 1e nummer gezien en tussendoor al wel wat van de opmaak van ons stukje maar het was toch een hele verrassing. Want wat is Robin Magazine een ontzettend leuk blad. Het straalt er vanaf hoeveel tijd en aandacht Marjolein, Kris en Esther in hun leuke tijdschrift hebben gestopt. Met zoveel kleur, mooie artikelen, leuke DIY’s moet je wel blij worden van dit tijdschrift. Maar wat zijn we vooral trots dat we er zelf in staan. Dat we anderen mogen laten lezen en zien hoe bijzonder brieven schrijven kan zijn! Zo trots dat we het niet kunnen laten om wat stukjes van het interview en het blad te laten zien. Maar wanneer je nieuwsgierig bent geworden naar het hele interview kunnen we je alleen maar aanraden om het tijdschrift te kopen en zelf te gaan genieten van dit ontzettend leuke en vrolijke tijdschrift!

Robin Magazine interview

Waren jullie al bekend met Robin Magazine en wat vinden jullie er van?

Liefs, Ruchama, Kim en Nienke