Tags

, , , , , ,

We lieten pas geleden al de nieuwe papierlijn van BIRI aan jullie zien, maar naast een nieuwe papierlijn zijn er ook nieuwe (wens)kaarten uitgebracht! We ontvingen ieder een feestelijke stapel kaarten en willen die graag aan jullie laten zien. En dat niet alleen, we mogen ook nog eens 3! pakketjes kaarten weggeven aan jullie! Lees dus gauw verder welke kaarten ieder van ons mocht ontvangen en hoe je kans kunt maken op ook zo’n leuk pakket.

Kim

Al bij de papiersamples ontvingen we een paar kaarten en ook daar werden we al erg blij van. De stapel kaarten die vervolgens bij me op de deurmat viel, maakten het feest helemaal compleet. De kaarten van BIRI zijn kleurrijk, vrolijk, feestelijk en er is voor bijna élke gelegenheid wel een leuke kaart. Het is écht waar, BIRI makes you smile.

Prachtige kaarten van Biri publications

Bijna alle kaarten die ik ontving van BIRI

Er zitten serieuze, maar ook hele gekke kaarten tussen bij BIRI.. Zoals de reuzekaart met vrolijke aap, waarover mijn zoontje overigens zei “Hee, is dat papa?” :’) Of de kaart met de tekst “Kijk! Je bent de koning vandaag!” met spiegeltje erin.

Gekke en grote dierenkaarten van Biri Publications

Gekke, grote dierenkaarten van BIRI

Kijk! je bent de koning vandaag. Kaart van Biri publications.

Vandaag ben ík de koning

 

Er zijn ook een nieuwe supervrolijke, kleurrijke wenskaarten in de serie Festival

Festival kaarten Biri

Festival kaarten van BIRI

Natuurlijk kon ik het niet laten om met een aantal kaarten ook éven te gaan knutselen en eentje stuurde ik zelfs gelijk op. Zo maakte ik voor deze kaart een label van papier en schreef daar met witte pen de naam van het geboren kindje op. Op de enveloppe gebruikte ik hetzelfde papier voor het adreslabel en onder de postzegel. Ik plakte er een bijkleurende postzegel met een bloem op.

Biri Publications kaart met babyvoetjes

Deze kaart deed ik meteen op de post voor iemand die net een kindje heeft gekregen

Op het bovenste kaartje uit de KieK serie schreef ik met witte pen een eigen tekst erbij, een zin van mijn favoriete singer songwriter Brett Dennen. De KieK kaarten zijn mooie, matte, stevige ansichtkaarten en bij ons echt favoriet! Ze zijn oa te koop bij Postpapierenzo.

KIEK kaartjes Biri publications

Kaartjes uit de KieK serie

De kaartjes van BIRI worden aangeleverd in zakjes en in plaats van deze zakjes weg te gooien, kun je ze natuurlijk ook hergebruiken als enveloppe. Op het bloemenkaartje staat “Bedankt”, maar ik plakte aan de binnenkant van het zakje een label er overheen om daar het adres op te schrijven. Ook het poezenkaartje werkt prima in een wenskaartzakje.

Biri publications wenskaarten poes en bloemen

Wat zoetere kaarten uit de BIRI Moments collectie

Bij dit kaartje stak ik vlaggetjes in een cupcakeje wat ik met mijn zoontje had gebakken. De vlaggetjes stickers komen uit dit leuke setje van vlindersinjebuik. Je kunt de vlaggetjes natuurlijk ook meesturen met deze kaart, plak er nog een recept voor een lekkere taart of cake in en iemand kan zijn eigen feestje vieren met jouw kaart.

Feestelijke kaart van Biri Publications

Een feestelijke kaart

Wenskaarten van Biri Publications

Zomaar een aantal vrolijke kaarten van Biri

Kortom: wat een gewéldig leuke kaarten weer van BIRI. Allemaal kaarten die zeker weer met de post mee gaan om mensen blij te maken. Ik ben en blijf fan van dit merk!

Nienke

Het kaartenpakket dat Nienke van BIRI kreeg

Het kaartenpakket dat ik van BIRI mocht ontvangen

Door de prachtige afbeeldingen, frisse kleuren en stoere teksten geven kaartjes van BIRI me altijd een blij gevoel. Je kan je vast voorstellen dat ik tiendubbel keer zo blij werd toen er een dikke envelop van dit hippe merk bij mij op de mat viel! Wauw, wat een heerlijke stapel kaarten zat er in die envelop! De ene kaart nog mooier dan de andere. En zo verschillend! Voor iedere gelegenheid of gelukkige ontvanger kan je een geschikt kaartje vinden in de collectie van BIRI.

feestelijke kaarten uit de Festival-lijn van BIRI.

Feestelijke kaarten uit de Festival-lijn.

De feestelijke kaarten uit de Festival-lijn vallen lekker op. Folie, glitters, uitgestanste figuren en sierlijke randjes maken deze kaarten uniek. Een aantal kaarten uit deze serie kan je uitklappen, zoals de sterrenkaart voor een jarige en de bloemenkaart met daarop ‘veel liefs’ die je op de foto hierboven ziet. Daardoor blijven ze stevig staan en kan je ze na ontvangst op je kast zetten om ermee te pronken. De sterren en bloemen zijn uitgestanst en geven een ruimtelijk effect.

moments

Drie kaarten uit de Moments-lijn.

vlinder

´Happiness is like a butterfly: the more you chase it, the more it will elude you, but if you turn your attention to other things, it will come and sit softly on your shoulder´

Deze dubbele kaarten zijn al heel mooi van zichzelf, maar geven je ook genoeg ruimte om zelf iets toe te voegen. En daar zijn we bij de Postfabriek dol op! We maken onze kaarten graag nóg persoonlijker door er zelf iets op te plakken of te schrijven.

Veel liefs... en een kus.

Een lief kaartje uit de collectie van BIRI, ook uit de Moments-lijn.

kleine kaartjes van BIRI.

Zelfs aan de kleinste kaartjes wordt gedacht bij BIRI!

feestvarkentjes

Je allerliefste feestvarkens verdienen een opvallende kaart.

Speciale gelegenheden en bijzondere lieverds verdienen een grote kaart! Het grootste feestvarken op A4formaat komt uit de Big Time serie. Aan de binnenkant van deze reuzegrote kaart kan je een uitgebreide felicitatie schrijven. Grote kaarten zijn ook handig als je een kaart met meerdere mensen samen wil versturen. Zo is er ruimte voor een heleboel namen en meerdere korte berichtjes. Het feestvarken met de coole zonnebril op is er één uit Concept Studio Monsters. Door de spiegelfolie in de brillenglazen kan de ontvanger zichzelf zien in de kaart. Leuk voor kleine én grote kinderen, hihi! En een bijzonder detail bij de kaarten van Concept Studio Monster is dat er geen witte, maar kraft kleurige enveloppen bij zitten!

liefdeskaartenDeze kaarten uit de KieK-lijn zijn twee van mijn favorieten uit de collectie van BIRI! Deze stevige ansichtkaarten zijn mooi van zichzelf, maar er is ook ruimte voor iets extra’s. Met alfabetstickers, stempeltjes of witte stift schrijf ik er graag een eigen tekst bij om het kaartje nóg persoonlijker te maken. Hoewel de meeste ansichtkaarten glanzen, hebben de kaarten uit de KieK-serie een matte laklaag. Dat geeft ze een speciale, herkenbare uitstraling.

Ruchama

Als ik in een winkel met kaartenmolens loop val ik altijd voor een bepaalde stijl kaarten, 9 van de 10 keer blijken deze kaarten door BIRI ontworpen te zijn. De vrolijke kleuren, originele details als glitters, spiegeltjes of uitklap kaarten en natuurlijk de prachtige plaatjes – dat is echt BIRI en heel herkenbaar! Van een stapel BIRI kaarten in je brievenbus kan je dan ook niet anders dan heel blij worden.

vrolijke uitklapkaarten uit de serie

vrolijke uitklapkaarten uit de Festival lijn

Nieuw zijn deze ontzettend leuke en vrolijke uitklapkaarten. De printjes lopen mooi door op de drie verschillende delen van de kaarten en geven je genoeg ruimte voor een lekker lange boodschap voor de ontvanger. In het middenstuk zit nog een glimmende strook voor extra feestelijke effect. Het vlaggetjesprintje is ook als papier verkrijgbaar, in de nieuwe papierlijn.

DSC_0816De leuke details in een kaartje laat BIRI in de hele Festival lijn terugkomen. Glimmend papier, letters en figuurtjes die iets naar boven staan of juist ingedrukt staan en veel kleur, mooie letters en vrolijke printjes!

de details van de kaarten uit de .... lijn

de details van de kaarten uit de Festival lijn

image

Voor iedereen een andere leuke ‘spiegel’kaart en met dit lieve poesje maak je vast een lief meisje (of jongetje!) heel blij! Extra mooi zijn de kraftenveloppen bij de kaarten uit de Studio Monsters lijn en kijk hoe lief dat kleine kaartje is!

DSC_0826

 

BIRI heeft ook een geweldige lijn A4 kaarten (o.a. met typemachine!) en om deze twee giraffes heb ik zo moeten lachen! De oorspronkelijke tekst op de kaart is voor een felicitatie maar deze kaart zou ik juist zo graag eens tussendoor willen sturen. Iemand even een dikke smakkerd geven! Daarom besloot ik het bannertje over te trekken op pergamijn papier, deze uit te knippen en hiermee een nieuwe banner uit te knippen. Deze knipte ik van de kaart… Ja ik knipte een strook van de achterkant af. Omdat de kleur dan precies hetzelfde is als wat achter de giraffes vandaan komt. Het randje heb ik wel wat opgeleukt door er een postzegelrandje van te maken. Met alfabetstickers heb ik een nieuwe tekst op de banner gezet en twee hartjes geponst uit het restje papier.

136D310015-004

een hilarische kaart uit de lijn

DSC_0835

Naast veel kleur heeft BIRI ook de prachtige Moments kaartenlijn met meer romantische kleuren, een subtiele glans en natuurlijke sfeer. Deze kaarten zijn goed te gebruiken voor alle grootste gebeurtenissen in het leven als geboorte, trouwen en overlijden. Maar passen ook mooi bij juist de kleine dagelijkse dingen – even genieten van een mooie bloem of laten weten dat je aan iemand denkt.

DSC_0804

de foto ligt iets op de witte rand

de foto ligt iets op de witte rand

Mocht je net als ik meer van de ansichtkaarten dan van de dubbele kaarten zijn, knip er dan zelf een ansichtkaart van. De witte randjes van deze kaarten zijn ideaal om postzegelkaarten van te maken. Met een postkaart-stempel, maak je de prachtige kaart helemaal af.  Of pons juist figuurtjes in een dubbele kaart en plak er een kleurtje achter.

136D310015-002

136D310015-003

met een simpel ponsje en stukje papier maak je de kaart nog leuker

BIRI kaarten worden o.a. verkocht in de grote boekhandels en kaartenwinkels als Bruna, V&D en Primera.

Winactie

Deze winactie is gesloten! De winnaars zijn: Anne, Thea en Maaike. Deze hebben inmiddels via de mail een berichtje ontvangen!

Volg BIRI ook vooral op Instagram, Facebook en Pinterest!

Lieve groetjes,

Ruchama, Nienke & Kim