Tags

, , , , , , , , , ,

winnen
Win jij dit pakket?

Op de een-na-laatste dag van deze weer bijzondere adventskalender willen we één van jullie trakteren op een overvolle doos met leuke postspullen! De laatste tijd zijn we bezig geweest met het verzamelen van leuke spulletjes. Op creatieve meetings komt er vaak een “ruil- of weggeefbox” voorbij en daar zat pas een leuk setje stempels in wat ik mee heb genomen voor deze goodiebox. Ook krijgen we nog wel eens wat spulletjes opgestuurd om zelf te gebruiken of weg te geven aan wie daar blij van wordt. Zo hebben we dus heel veel leuks kunnen verzamelen voor in deze doos en stop daar een aantal van onze persoonlijke favorieten bij en dan heb je een heerlijk pakket. Kijk je mee?

Wat zit er in de goodiebox?

Postzegels, wax, label cards en een lakstempel

Om te beginnen heb ik een aantal van mijn persoonlijke favorieten toegevoegd:

  • postzegels waar je heel leuk collages mee kan maken of altijd goed werken als detail!
  • Wax en lijmstukjes om lakzegels mee te maken, hier vind je verschillende tips en tricks. Je kan een oude lepel gebruiken om de stukjes in te smelten.
  • Een lakstempel
  • Classiky label cards zijn een favoriet, ze zijn van stevig karton waardoor je ze al zo als kaartje kan gebruiken, als adreslabel of in collages kan verwerken.
favorieten
Een aantal favorieten van Ruchama

Handgemaakte enveloppen

Naast mijn favorieten heeft ook Nienke een aantal van haar favorieten voor je in de box gestopt. Zoals ze al eerder schreef vouwt Nienke graag enveloppen op stressvolle momenten.

In de box vindt je dus een selectie aan zelfgemaakte enveloppen en zakjes door Nienke!

favorieten
Favorieten van Nienke

Bustickets, stempels en bundeltjes postzegels

Eén van mijn favoriete items van 2019 en iets wat al jaren op mijn verlanglijstje stond is een rol oude (bus)tickets. Ik had al wel wat losse tickets liggen maar zo’n rol, oh dat is toch wel heerlijk hoor! Via Etsy kon ik er een aantal op de kop tikken en naar aanleiding daarvan stuurde Silvia dat ze nog een aantal rollen had liggen. Eén daarvan mocht natuurlijk in dit pakket zodat je zelf “winkeltje” kan spelen in plaats van zuinig moeten doen met een aantal losse tickets.

Ook zo heerlijk vind ik bundeltjes postzegels. De zorgvuldigheid waarmee iemand ooit honderd postzegels heeft geteld en samen heeft gebonden. Prachtig! In het pakket zitten drie bundeltjes.

Op deze foto zie je ook de leuke stempelset (zes stuks) die ik uit de weggeefbox heb gepakt.

Stempels, bustickets en postzegels

Flow winterboek en een natuurboek

Een tijdje geleden kregen we een doos vol leuke postspullen van een lezer die gestopt was met het maken van post en een andere creatieve hobby had gevonden. Eén van de items was het Flow Winterboek met thema “Brieven & Kaarten”. Dit boek komt al uit 2012(!) maar is nog helemaal compleet. Omdat we alle drie al zo’n exemplaar hebben (gehad) willen we hem graag in deze goodiebox stoppen.

Ook krijg je een andere favoriet, een boek uit de Reader’s Digest serie die ik graag verknip en dan gebruik voor enveloppen, kaartjes en collage’s!

boeken
Twee boeken om te verknippen
Inhoud van de boeken

Mooie touwtjes

Nienke heeft dit fijne doosje met mooie touwtjes van Dille en Kamille samen gesteld voor in de doos en daar onder zie je al wat stickers liggen. Hier vind je mooie inpakinspiratie!

mooie touwtjes

Oude papierwaren

Nog een favoriet, oud papierwaren wat heerlijk is om te verscheuren voor collage’s of als basis van een kaart of envelop. Ik heb inmiddels al verschillende soorten papier van kasboek tot woordenboek en heb een setje voor de goodiebox gemaakt. Ook stop ik er een tijdschrift uit de jaren 50 bij, geweldig die oude advertenties en plaatjes!

Oude papierwaren

Voor nu is dit het maar ik kan niet beloven dat ik er in tussentijd nog wat andere spulletjes toevoeg. Tijdens het inpakken van de verschillende items is het namelijk al mis gegaan hihi. Wat dat zal zijn is dus nog een verrassing!

Hoe maak je kans op dit pakket?

Als je ons al langer volgt weet je dat we niet van de “deel en like”give away’s zijn maar graag lezen wat onze lezers bezig houdt. Om kans te maken op dit pakket vragen we je om ons een (digitale) brief te sturen. Dit mag als reactie onder dit logje of per mail. Je kan de brief natuurlijk ook schrijven en op de foto zetten! Het is vrij om te schrijven wat je aan ons kwijt wil, de enige vraag waar we graag antwoord op willen is: wat is nou jouw favoriete Postabriek logje en waarom?

Je kan mee doen tot en met 28 december 20:00 zodat je hopelijk het pakket op 31 december binnen hebt!

Liefs, Kim, Nienke en Ruchama