Tags

, , , ,

Verschillende europostzegels die ik via PostzegelsMetKorting.nl heb besteld.
Europostzegels via PostzegelsMetKorting.nl

We hebben PostzegelsMetKorting.nl regelmatig als tip in onze blogs over postzegels genoemd, maar hadden er tot nu toe nog nooit een eigen blog aan gewijd. Dat werd tijd! In dit blog kan je meer lezen over deze website waar je, zoals de naam het al zegt, postzegels met korting kunt bestellen!

PostzegelsMetKorting.nl

Verschillende postzegels bij elkaar: de oude euro-postzegels en zegels met 1 aanduiding

PostzegelsMetKorting.nl is onderdeel van De Ruiter BV in Klaaswaal. Zij zijn al 25 jaar actief in de verzamelbranche. Naast postzegels handelen zij in munten, bankbiljetten, oude ansichtkaarten en oud blikken speelgoed. PostzegelsMetKorting.nl is ontstaan door de grote vraag naar postzegels met korting ten opzichte van de postkantoorprijs.

Hoe het werkt

PostzegelsMetKorting.nl biedt verschillende postzegels aan. Je kunt er onder andere postzegels bestellen waar de waarde in euro’s opstaat. Die mag je namelijk nog steeds gebruiken mits je er voldoende plakt. Maar je kunt er bijvoorbeeld ook de nieuwere zegels bestellen waar een 1 opstaat. Het leuke aan bestellen via deze website is dat het een verrassing is welke zegels je krijgt, dat je bestelling gratis wordt verzonden én dat je korting krijgt!

In de afgelopen maanden heb ik verschillende bestellingen geplaatst om je te laten zien wat je krijgt als je postzegels via deze website bestelt. Kijk je mee?

Euro-postzegels

Mijn bestelling via PostzegelsMetKorting.nl

Op de foto hierboven zie je een combinatie van zegels die je kunt gebruiken voor een kaart of brief tot en met 20 gram. In het ene zakje zitten verschillende postzegels ter waarde van € 0,44 cent, in het andere zakje zitten bijplakzegels ter waarde van € 0.03. Je mag de euro-postzegels nog gewoon gebruiken. Let er wel op dat je genoeg postzegels plakt, passend bij het actuele verzendtarief.

Het team van PostzegelsMetKorting.nl maakt het je makkelijk door combinaties van euro-postzegels voor je samen te stellen

Bovenaan het zakje zit een briefje waarop staat hoeveel zegels je moet plakken om tot het huidige tarief te komen. Op een kaart of brief tot en met 20 gram die je binnen Nederland verstuurt, heb je dus twee postzegels ter waarde van € 0,44 en een postzegel ter waarde van € 0,03 nodig.

Bij elke bestelling zit een handig overzicht met het actuele verzendtarief

Achterop het briefje staat ook nog een handig overzichtje waarop je kunt zien hoeveel postzegels je moet plakken als je kaart of brief zwaarder is dan 20 gram. Vooraf had ik verwacht dat ik dit te ingewikkeld zou vinden, maar het is echt easy peasy!

Ik heb gekozen voor een setje waarin zegels zijn gecombineerd voor post tot en met 20 gram. Maar je kan ook setjes bestellen met postzegels die zijn gecombineerd voor zwaardere poststukken en zelfs voor pakketten!

Als je euro-postzegels via PostzegelsMetKorting koopt, krijg je verschillende postzegels met korting,

Het leuke van postzegels bestellen via PostzegelsMetKorting.nl is onder andere dat je verschillende zegels krijgt én dat het een verrassing is welke je krijgt. In plaats van een velletje van 10 postzegels, kreeg ik alle zegels die je op de foto hierboven kunt zien. Voor een velletje van tien postzegels dat je bij een postkantoor koopt, betaal je nu € 9,10. Maar bij PostzegelsMetKorting.nl betaal je € 8,20. Het scheelt dus € 0,90 per vel of € 0,09 per postzegel.

Naast de setjes postzegels voor kaarten en brieven die je binnen Nederland verstuurt, kan je ook setjes bestellen voor post met een buitenlandse bestemming. In de beschrijving van dit artikel staat dat daarbij de benodigde priority stickers bijgeleverd worden. Voor je buitenlandse post tot en met 20 gram heb je een postzegel ter waarde van € 1,50 nodig. Voor tien postzegels die je bij een postkantoor koopt betaal je dus € 15. Als je een setje bij PostzegelsMetKorting.nl koopt, betaal je € 13,50.

Postzegels met 1 aanduiding

Prachtige postzegels met een illustratie van een Blauwe Kiekendief

Sinds 1 juli 2010 staat op onze postzegel geen bedrag meer, maar slechts een aanduiding; een 1 of een 2. Postzegels met een 1 erop kun je ook via deze website bestellen. Op de foto hierboven zie je het vel dat ik kreeg toen ik 10 postzegels bestelde. Voor dit vel betaalde ik ook € 8,20.

Het maakt dus wat prijs betreft niet uit of je euro-postzegels of postzegels met een 1 erop koopt. Als je je poststukken graag met meerdere postzegels versiert is het misschien leuker om de euro-postzegels te bestellen. Maar als je liever minder postzegels plakt, kan je beter de zegels met een 1 erop bestellen.

Een schermafbeelding van PostzegelsMetKorting.nl

Op de afbeelding hierboven zie je dat je de postzegels ook in grote aantallen kunt bestellen. Zo heb ik een keer 50 postzegels tegelijk besteld. Op de volgende foto’s kun je zien welke zegels ik toen heb gekregen.

De postzegels die je via postzegelsmetkorting.nl besteld, komen in een zakje met een handig overzichtje.
50 zegels met 1 aanduiding
Ik bestelde postzegels met korting via PostzegelsMetKorting.nl en kreeg onder andere deze velletjes
Alle postzegels bij elkaar
De verschillende postzegels die ik kocht bij postzegelsmetkorting.nl
De verschillende velletjes postzegels

PostzegelsMetKorting.nl streeft ernaar om na ontvangst van betaling je bestelling direct te verzenden. Alle keren dat ik een bestelling plaatste, had ik het meteen de volgende dag al in huis. En ik ben zeer tevreden over de service en de postzegels die ik kreeg. En jij? Heb jij hier al eens een bestelling geplaatst?

Lieve groet,

Nienke