Tags

, , ,

Op de foto: verschillende postzegels en een kaartje met eekhoorntjes van Coheem. Postzegels worden in het nieuwe jaar weer een beetje duurder. Je kunt postzegels inslaan voor de oude prijs, daar heb je in het nieuwe jaar plezier van!
Postzegels met een 1

Vanaf 1 januari worden postzegels weer een beetje duurder. In de tarievenfolder van PostNL vind je alle prijzen voor 2023 in een handig overzicht. Wist je dat je postzegels die je nu koopt, volgend jaar gewoon kunt gebruiken? Sinds 1 juli 2010 staat op postzegels geen bedrag meer, maar slechts een aanduiding; een 1 of een 2. Die postzegels blijven geldig, óók als de postzegeltarieven veranderen. Je hoeft dan niet bij te plakken. Dus als je in de laatste dagen van 2022 nog wat postzegels inslaat, heb je daar in het nieuwe jaar plezier van!

Ken je postzegelsmetkorting.nl al? Op deze website kun je, zoals de naam het zegt, postzegels met korting bestellen. In dit blogje vertellen we er meer over.

Heb je decemberzegels over? Het speciale tarief is nog geldig tot en met 6 januari 2023, maar je kan deze zegels het hele jaar blijven gebruiken. Zorg er dan wel voor dat je na deze datum bijplakt tot het geldende tarief. Of bewaar de overgebleven zegels tot de volgende kerstperiode.

Met lieve groet,

Nienke