Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Book For Paper Lovers III - 2

Book For Paper Lovers III

Vorig jaar maakte Flow heel veel mensen blij (dolgelukkig!) met een tweede editie van het succesvolle Book For Paper Lovers en op Instagram maakte Flow ons een belofte. Het Book For Paper Lovers zou een traditie worden en ze beloofden ons een deel drie voor dit najaar. Zo verheugden wij ons de afgelopen weken al op de derde editie van onze favoriete Flow special en zaterdag hij al bij sommige geluksvogels in de brievenbus. Vanaf vandaag heeft iedereen geluk want het ‘Book for Paper Lovers III’ ligt nu in de winkel voor €16,95!

Een boek vol leuks!

Een boek vol leuks!

Ben je nog niet bekend met het Book For Paper Lovers? Beeld je in… een boek met ruim een kilo aan prachtig papier, stickers, labels en briefpapier. En dat is niet eens alles want je vindt er ook nog slingers, vouwbare huisjes, inpakpapier, posters en fold & mail enveloppen. Een cadeautje voor ieder wiens hart sneller gaat kloppen van papier! En het allerleukste? Je hoeft niet voorzichtig met dit boek te zijn. Dit boek is niet om in te lezen of te bewaren, het is gemaakt om in stukken te scheuren, je te laten inspireren en er mooie dingen van te maken. Maak jezelf én een ander blij met ruim 300 pagina’s aan heerlijkheid.

Dit heeft Flow toch weer allemaal in een boek gekregen!

Dit heeft Flow toch weer allemaal in een boek gekregen!

Wie het Book For Paper Lovers wel kent zal net ons weer blij en enthousiast zijn met een nieuw pak aan moois in ons handen. We weten dat er ook heel veel lezers op hun handen moeten zitten van ongeduld, hun Book For Paper Lovers krijgen ze pas met Sinterklaas of Kerst. Maar er zijn ook lezers die graag willen zien voor ze kopen en daarom laten wij jullie traditiegetrouw even door onze Book For Paper Lovers bladeren! Mocht je je graag laten verrassen, kijk dan met een half oog naar de rest van het logje. Ik laat niet alles zien, maar natuurlijk wel een goed kijkje in het Book for Paper Lovers om je enthousiast te maken en voor wie nog twijfelt.

Ruim een kilo aan mooie papiertjes!

Ruim een kilo aan mooie papiertjes!

Het eerste wat Nienke en ik vorige keren deden was onze boeken op de weegschaal zetten hihi. De eerste editie woog 1097 gram – ruim een kilo! Uit nieuwsgierigheid ben ik mijn ‘Book for Paper Lovers II’ gaan wegen en die woog 200 gram méér dan de eerste editie. Het was dan ook een kleine teleurstelling dat Book For Paper Lovers III niet boven de 1270 gram uit kwam. Dit jaar moeten we het met ‘slechts’ 1168 gram doen. Toch hebben ze de ruime kilo goed vol gekregen met leuke papiertjes. Zoals altijd is het Book For Paper Lovers ingedeeld in drie verschillende hoofdstukken. Kijk je mee?

 

 

A Little Snail Mail

Book For Paper Lovers III - 6

We beginnen met naar mijn idee het leukste hoofdstuk, van alles wat je voor het maken van post gebruikt. Een stapel briefpapier met mooie printjes, labels, kaarten met glitter, fold & mail enveloppen met prachtige bloemenprint en hetgeen waar ik ontzettend hard om heb moeten lachen… een aankleedpostbode! En dan denk je dat je al genoeg leuks hebt gezien, krijg je ook nog stickers en postzegeltjes!

Book For Paper Lovers III - 7

Briefpapier, labels en glitter postkaarten

Book For Paper Lovers III - 8

Een aankleedpostbode hihi

Book For Paper Lovers III - 9

Veel mooie fold & mail blaadjes

A Little Happiness

Book For Paper Lovers III - 10

Flow staat bekend om het vieren van het leven en van elke dag een feestje te maken. Hang je eigen slingers op, maak van elke dag jouw dag en geniet van het kleine! Daarom vind je in dit hoofdstuk van alles om je daar aan te herinneren. Een mooi uitgeponst postertje (maar waarom het printje aan de achterkant zit… dat snap ik niet. Foutje?), een draaischijfje en heel veel mooie plaatjes om uit te knippen. Maar ook nog meer briefpapier, stevige posters, labels en een ‘Do What You Love‘ slinger.

Book For Paper Lovers III - 15

Twee leuke posters

Book For Paper Lovers III - 14

Mooie plaatjes om uit te knippen en vellen papier

Book For Paper Lovers III - 13

Nog meer posters en een slinger

Book For Paper Lovers III - 12

Geweldig leuk briefpapier!

Book For Paper Lovers III - 11

Je hebt nooit genoeg mooie papiertjes!

A Little Crafting

Book For Paper Lovers III - 16

Tijd om te stoppen met bewonderen en zelf aan de knutsel te gaan! Flow is gek op uitknip-, plak- of vouw- huisjes en deze komen regelmatig terug in Flow Magazines. Het is eerlijk gezegd niet mijn ding. Maar toch gebruik ik het papier! Het leuke is namelijk dat alles dubbelzijdig is bedrukt. Is de ene kant niet jouw stijl, dan kan je altijd nog wel iets met de andere kant! De huisjes hebben leuke stippeltjes aan de achterkant en die zou ik dan weer voor kaarten of envelopjes gebruiken. Zo ook de effen papiertjes met een kleurnaam welke ik veel gebruik om kaartjes van te maken!

Book For Paper Lovers III - 17

Verschillende soorten huisjes

Book For Paper Lovers III - 18

Mooie stickers en slingertjes om te maken

Book For Paper Lovers III - 19

Leuke tekstpostertjes

Dan denk je alles wel te hebben gehad en vind je achterin nog dit schattige sterrenslingertje! Om teleurstelling te voorkomen… Voor in het boek staat dat je hier ook envelopjes vindt maar deze zitten er helaas niet bij en horen er niet in te zitten, dit is een drukfoutje.
Book For Paper Lovers III - 20

En dan is mijn Book For Paper Lovers III leeggescheurd en heb ik een stapel aan heerlijkheid op mijn bureau liggen. Hoewel ik weet dat er veel mensen moeite hebben om dit gelijk te doen, vind ik het juist fijn. Alles er uit scheuren en op soort sorteren. Zo liggen alle mooie briefpapiertjes nu op mijn briefpapier stapel, staan de kaarten in mijn rek en heb ik een speciaal doosje voor alle labels.

Wat wij van het boek vinden? Grappig genoeg hadden we alle drie hetzelfde gevoel. Dat het Book For Paper Lovers III heel fijn is en tegelijkertijd toch een beetje teleurstelde. Hoe kan dat nou? Wij denken dat het komt omdat de opbouw en de soort producten bijna gelijk zijn als het vorige boek. Alleen de printjes en een aantal producten zijn anders. Je weet dus wat je gaat krijgen en hoewel de nieuwe printjes ook weer leuk zijn, kregen wij minder dat héle fijne gevoel wat we van de eerste twee boeken wel kregen. Toch is het weer een aanrader voor alle post en papierliefhebbers want zo’n boek vol papier blijft heel fijn!

Book For Paper Lovers III - 21

Wil je het Book For Paper Lovers III ook heel graag hebben? Kijk dan bij de boekhandel bij jou in de buurt of bestel hem in de Flow Shop! Met de code ‘flowabo‘ krijg je als abonnee van Flow Magazine €3,39 korting op het boek!

Heb jij hem al in je bezit en hoe vind je hem?

Liefs, Ruchama